Paris U'Select pepermolen 40cm chocolade  Peugeot Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Het indrukwekkende formaat en het ranke silhouet van de pepermolen Paris u’Select 40 cm zullen u verleiden. Dit houten stuk, in chocoladekleur, is uitgerust met een ingenieuze vernieuwing die u toelaat om de maalgraad van de peper precies in te stellen.

De Peugeot pepermolen van de collectie Paris u’Select, volledig uit hout vervaardigd, is met zijn 40 cm indrukwekkend vanwege zijn formaat en de contouren van zijn vorm. Zijn groot reservoir bewaart de peperkorrels die al hun smaken zullen vrijgeven wanneer ze op het laatste moment worden gemalen door het efficiënte Peugeot-maalwerk. Bovenop deze molen, is de knop in goudkleurige afwerking gegraveerd met de kop van de leeuw, gestileerd en embleem van het merk Peugeot. En om alles te vervolmaken is deze manuele chocoladekleurige molen Paris uitgerust met het gepatenteerde u’Select-systeem voor een instelbare maalgraad. Aan tafel of in de keuken, de molen Paris is een instrument van de chef.

De Peugeot manuele pepermolen/zoutmolen Paris u’Select is een ideaal instrument, omdat men de peper op het laatste moment maalt om voluit te kunnen genieten van al zijn aroma’s. Met zijn ingenieus systeem voor een instelbare maalgraad kunt u eenvoudig kiezen uit de maalgraad van de peper die het meest aangepast is aan uw culinaire creaties. Fijner gemalen peper geeft zijn pikante smaak vrij. Anderzijds legt een grovere maalgraad meer de nadruk op zijn onverwachte aroma’s. Behalve functioneel is de houten pepermolen Paris u’Select bijzonder elegant. De molen Paris, met zijn gladde silhouet en zeer slanke grootte, heeft bovenaan een goudkleurige knop die hem een zeer delicaat accent geven. Hij zal voor sensatie zorgen bij uw gasten, in de keuken en aan tafel.
Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Mat
Hoogte 40 cm
Houtsoort Beuk
Kleur Bruin
Kleur/Stijl Chocoladebruin
Materiaal HOUT
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 94,90
  • Merk: Peugeot
  • Model: 23546
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ParisUSelectpepermolen40cmchocoladeParis u'selectPeugeotPepermolens