Paris U'Select Zoutmolen 12cm wit Peugeot Print 

De zoutmolen Paris u’Select, discreet en geraffineerd met zijn 12 cm, is de meest compacte versie uit het emblematische gamma Paris van Peugeot. Zijn u’Select-technologie zal het dagelijkse op smaak brengen van uw schotels vergemakkelijken.

Zijn emblematische gladde silhouet is u zonder twijfel bekend; u heeft het al gezien in een restaurant of bij vrienden die van koken houden! Dit is geen wonder. De zoutmolen Paris u’Select 12 cm is een referentie in de culinaire wereld! Deze compacte versie uit het gamma Paris dat 30 jaar geleden werd gecreëerd, is uitgevoerd in een schitterende witte lak voor een extra geraffineerde uitstraling. Deze manuele zoutmolen is uitgerust met het efficiënte Peugeot-maalwerk met een onbeperkte garantie. De gepatenteerde u’Select-technologie, een fantastische innovatie van het merk met de leeuw, vergemakkelijkt de selectie van de maalgraad. Positie 1 voor een zeer fijne maalgraad, positie 6 voor een veel grovere maalgraad. De zoutmolen Paris u’Select 12 cm, is niet alleen functioneel maar ook een waar decoratiestuk dat uw tafel en werkblad zal verlichten.

De Peugeot manuele pepermolen/zoutmolen Paris u’Select is een ideaal instrument, omdat men de peper op het laatste moment maalt om voluit te kunnen genieten van al zijn aroma’s. Met zijn ingenieus systeem voor een instelbare maalgraad kunt u eenvoudig kiezen uit de maalgraad van de peper die het meest aangepast is aan uw culinaire creaties. Fijner gemalen peper geeft zijn pikante smaak vrij. Anderzijds legt een grovere maalgraad meer de nadruk op zijn onverwachte aroma’s. Behalve functioneel is de houten pepermolen Paris u’Select bijzonder elegant. De molen Paris, met zijn gladde silhouet en zeer slanke grootte, heeft bovenaan een goudkleurige knop die hem een zeer delicaat accent geven. Hij zal voor sensatie zorgen bij uw gasten, in de keuken en aan tafel.
Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Gelakt
Hoogte 12 cm
Kleur Wit
Kleur/Stijl ZWART
Materiaal HOUT
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 41,90
  • Merk: Peugeot
  • Model: 27797
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ParisUSelectZoutmolen12cmwitParis u'selectPeugeotZoutmolens