Ecoglide Duraslide Ultra Pannenkoekenpan 28cm Demeyere Print 

Ecoglide Duraslide Ultra pannenkoekenpan 28 cm

Een verjaardagsfeestje, een traditioneel ontbijt of gewoonweg een gezellig onderonsje. Pannenkoeken zijn kenmerkend voor deze momenten. Een goede pannenkoekenpan is dan ook onmisbaar in de keuken. Als culinair specialist houdt Demeyere deze traditie in ere en biedt een assortiment pannenkoekenpannen aan, zowel in roestvrij staal als met een antikleeflaag voor extra gebruiksgemak.

Pan met Duraslide Ultra antikleeflaag: perfecte antikleefeigenschappen en uiterst gebruiksgemak. Duraslide Ultra behoort tot de nieuwste generatie traditionele antikleeflagen. De PTFE-coating bevat 3 lagen voor een nog betere slijtvastheid. Veilig in gebruik tot 230°C, maar niet onder de grill.

  • Roestvrij staal 18/10
  • 5-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm): uitstekende warmtespreiding
  • Gelaste roestvrijstalen greep: extra stevig en hygiënisch
  • Duraslide Ultra antikleeflaag: perfecte antikleefeigenschappen en uiterst gebruiksgemak
  • 2 jaar beperkte garantie op productiefouten

MEERLAGEN

De Ecoglide Duraslide Ultra pannenkoekenpannen zijn gemaakt van een meerlagenmateriaal tot aan de rand van 3 mm dik. Ze zijn blinkend gepolijst en voorzien van een Duraslide Ultra antikleeflaag. Hierdoor hebben ze maar zeer weinig vetstof nodig voor een optimaal bakresultaat. De ideale pannen om zorgeloos pannenkoeken te bakken. Deze pannen zijn gunstig geprijsd, gemakkelijk in gebruik en voldoende performant. Demeyere biedt een garantie van 2 jaar op alle productie- of materiaalfouten, geen garantie voor professioneel gebruik. 

ANTIKLEEFLAAG

De PTFE-antikleeflaag Duraslide Ultra is gebruiksvriendelijk en garandeert zorgeloos bakplezier. De antikleeflaag is PFOA-vrij. Pannen met een antikleeflaag zijn een goede keuze voor het bakken met weinig vetstof of voor het bakken van zeer delicate producten 

GREEP

Door hun uitvoering en vorm uit gevormd roestvrij staal 18/10 blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen. 

Fysieke kenmerken
Diameter 28 cm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 119,00
  • Merk: Demeyere
  • Model: 88328
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: EcoglideDuraslideUltraPannenkoekenpan28cmEcoglide Duraslide UltraDemeyerePannenkoekenpannenKoekenpannen