⏰ Is uw gewenste artikel 'niet op voorraad, op bestelling' , contacteer ons gerust om een correcte levertermijn te ontvangen! ⏰ Dit via Chat of Telefonisch!

Vac Professional (Type 572) Solis Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

SOLIS Vac Professional (Type 572)  

Deze professionele vacuümmachine met RVS behuizing en intelligente regeling heeft ook een marineerfunctie.

De SOLIS EasyVac Professional is een professionele vacuümmachine met een solide behuizing van hygiënisch RVS en een supersterke dubbele vacuümpomp die een vacuüm kan bereiken van maximaal -0,85 bar. De afzuigcapaciteit is ongeveer 20 liter per minuut.

De SOLIS EasyVac Professional is voorzien van vele handige functies, zoals een marineerfunctie voor het marineren van bijvoorbeeld vlees, een pulse vacuum functie voor handmatige fijninstelling van het vacuüm, een Instant seal functie voor delicate en drukgevoelige voedingsmiddelen en een intelligente regeling van de sealtemperatuur, waardoor deze ook geschikt is voor gebruik in een koele omgeving.

Met de SOLIS EasyVac Professional kan gekozen worden tussen volautomatisch of handmatig sealen. Er zijn drie verschillende standen voor het instellen van de sealtijd (ook voor vochtige levensmiddelen) en de dubbele 3 mm sealnaad zorgt voor een optimale vacumering. Deze vacuümmachine is geschikt voor zakken en folie met een breedte van maximaal 30 cm. Het folie kan worden geplaatst in een speciaal bewaarvak en met de geïntegreerde foliesnijder maakt u eenvoudig zelf zakken van de gewenste grootte. Bovendien is deze machine uitgerust met een vacuümslang voor het vacumeren van voorraaddozen.

Algemeen
Vacuümdruk -0,85 mbar
Zuigvermogen 20 l/min.
Functies
Instelling droge voeding Ja
Instelling vochtige voeding Ja
Lage druk voor fragiele voeding Ja
Marineerfunctie Ja
Fysieke kenmerken
Dubbele lasnaad Ja
Maximale breedte verzegelbalk 30 cm
Met vacuümslang Ja
Stroom
Vermogen 180

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 349,99
  • Merk: Solis
  • Model: 92217
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: VacProfessionalType572Premium ClassSolisVacuümtoestellen