B2B | Audiovisueel

 

Digitale TV

 

 

 

Digital TV for Business

 

Digital TV for business is een portfolio van toekomstgerichte televisieoplossingen voor hotels, sportcentra, zorgcentra, ziekenhuizen, campings en andere organisaties. De formules zijn degelijk, betrouwbaar en gaan gepaard met een kwaliteitsvolle businessondersteuning.

 

 

DTV Digibox

 

DTV Digibox is de digitale televisieoplossing voor bedrijven en organisaties die vanaf 5 tv-toestellen willen aansluiten.

 

DTV Ci+

 

DTV CI+ is de perfecte 
oplossing voor bedrijven en organisaties die vanaf 5 tv-toestellen willen aansluiten, maar niet elk toestel willen uitrusten met de HD Digibox Pro.

 

DTV Broadcast

 

DTV Broadcast is de geavanceerde oplossing voor bedrijven en organisaties die meer dan 50 tv-toestellen willen aansluiten via een centrale DTV.

 

DTV Multicast

 

DTV Multicast is de geavanceerde oplossing voor bedrijven en organisaties met meer dan 50 tv-toestellen aangesloten via glasvezel- of coaxkabel.

 

 


 

 

 

 

Samsung Smart Signage

 

 

 

Wat is Smart Signage

 

Samsung maakt het met zijn SMART Signage Tv's mogelijk om op een schitterende manier te communiceren. Digitale winkelcommunicatie die zowel toegangkelijk is voor grote als voor kleine bedrijven. Met deze professionle schermen kies je voor televisie, reclame-uitingen of cobmineer je ze gewoon om op een subtiele manier uw boodschap over te brengen. Uitermate geschikt voor horeca-zaken, kledingwinkels, fitness..

   

Jouw content, heel eenvoudig

 

Zelf content creëren voor op uw SMART Signage Tv is helemaal niet moeilijk. Met de bijgeleverde software kan je heel eenvoudig de mooiste opstellingen maken. Je beschikt over meer dan 150 templates, van een menukaart tot een superpromo. 

   

Bediening, nog eenvoudiger

 

Is uw creatie klaar, stuur die dan heel eenvoudig door via wifi (of usb) naar uw tv. Hebt u een nieuw product binnen in uw winkel en wenst u deze zo snel mogelijk op uw SMART Signage? Geen probleem, neem een foto met uw smartphone of tablet en stuur die direct door via wifi naar uw TV. Simpel toch? 

 


 

 

 

 

100V

 

 

Beheers het geluid in uw zaak

 

De creatie van een 100V-omgeving biedt u de mogelijkheid om in grote oppervlaktes een hele reeks luidsprekers te verdelen en ze nadien gebruiksvriendelijk aan te sturen. 

 

 
 

De voordelen van 100V op een rijtje

 

Voordelen op een rijtje:

    •        flexibel systeem die op maat van de klant uitgewerkt wordt
    •        grote ruimtes van muziek en geluid voorzien
    •        verschillende zones voorzien van verschillende muziek of geluidssterkte
    •        mogelijkheid tot het integreren van een microfoon
    •        verschillende bronnen van geluid mogelijk (radio, cd, micro…)
    •        professioneel en gebruiksvriendelijk systeem

 

ALLES IN 1 ENKEL SYSTEEM, VIA 1 ENKELE KABEL  

 

 


 

 

 

 

 

Andere

 

 

 

Aankoop toestellen

 

Ook voor de aankoop van uw toestellen kan u natuurlijk bij ons terecht. U vindt bij ons de beste toestellen,  krijgt uitstekend advies, ervaart vliegensvlugge service en koopt aan de scherpste prijzen. Spring binnen en vraag uw gratis offerte.