B2B | IT

Internet

 

 

  Internet

Business Fibernet 150

 • 150 Mbps download
 • 10 Mbps upload
 • 2 TB volume
 • Variabel IP-adres
 • Wi-Free

 

 

 

  Internet Business Fibernet 240 plus
 • 240 Mbps download
 • 20 Mbps upload
 • 4 TB volume
 • Vast IP-adres
 • Wi-Free
 • Telenet Security Pack: computerbescherming tot 8 pc’s
 • Eigen .be domeinnaam
 

 

 


 

 

 

Hosting & Cloud

 

Waarom oplossingen van Telenet?

 

Door te kiezen voor Telenet kan u niet alleen rekenen op netwerk uptime, maar ook op de uptime van onze infrastructuur (SLA: 99,9%). Daar bovenop is uw data via onze lokale datacenters rechtstreeks verbonden met de Telenet backbone. 

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht? 

 

U kunt bij ons terecht voor domeinnaamregistraties, e-mail, collaboration-oplossingen en webhosting. Of u besteedt uw volledige IT-infrastructuur aan ons uit, zonder zorgen of investeringen. Wij gaan voor u op zoek naar een oplossing op maat van uw onderneming, met de nodige flexibiliteit en kostenefficiëntie. Uw infrastructuur is bij on in goede handen. 

 


 

 

 

Netwerk & Server

 

 

Waarom een server?

 

Bij het werken met een server worden belangrijke taken van de verschillende computers overgenomen door de server. Zo kunnen op de server bijvoorbeeld data, applicaties, printers en databases gecentraliseerd worden. Hierdoor vermindert de belasting van de afzonderlijke computers. Deze dienen dan enkel nog voor het uitwisselen van beeldscherminformatie en het aansturen van muis en toetsenbord.

 
 

Stabiliteit en snelheid troef

 

Met een professioneel netwerk verbindt u de computers van uw zaak met elkaar en met de server. Hierdoor ontstaat er een handige en uiterst snelle informatiestroom tussen de computers onderling, van de server naar de computers en van de computers naar de server. U bepaalt zelf welke gebruiker/computer welke bevoegdheden krijgt, met welke snelheid hij kan werken en welke bestanden hij kan raadplegen op de server. Bovendien zorgt een netwerk met professionele switchen of routers voor stabiliteit door geavanceerde software en configuratie. 

 

 


 

 

 

Andere

 

 

 

 

Managed Print Service

 

Totaalpakket afgestemd op uw noden: Wij bieden u een totaalpakket aan waarbij u in de mogelijkheid bent om uw printers te leasen. Daarnaast betaalt u voor de verbruiksproducten “per afdruk”; enkel wat u afdrukt wordt aangerekend. De totale printuitgaven van uw onderneming zullen dankzij dit efficiënt printbeheer duidelijk verminderen. 

 

   

 

 

 

Back-up

 

NAS: staat voor Network-Attached Storage, een harde schijf die op uw netwerk aangesloten wordt voor het nemen van back-ups van grote data. Op regelmatige tijdstippen wordt automatisch een back-up gemaakt van de door u geselecteerde mappen op uw computer. 

Cloud: Een (dagelijkse) back-up van uw computer, dvd of USB is een goed begin, maar is uw back-up bestand tegen brand, waterschade of diefstal? Met Online Backup worden alle bestanden automatisch versleuteld en op ons beveiligd Cloud-platform bewaard

 

   

 

 

 

Aankoop Software

 

Beheersoftware aangepast voor zelfstandigen en kmo’s: Intuïtieve en gebruiksvriendelijke software die het leven van starters, bouwbedrijven, zelfstandigen,  particulieren, KMO’s, verenigingen en VZW’s stukken vereenvoudigt. Ook antivirus software en systeemsoftware kunnen wij op maat van uw firma voorzien. 

 

   

 

 

 

Aankoop hardware

 

Ook voor de aankoop van uw hardware kan u natuurlijk bij ons terecht. U vindt bij ons de beste toestellen,  krijgt uitstekend advies, ervaart vliegensvlugge service en koopt aan de scherpste prijzen. Spring binnen en vraag uw gratis offerte. 

 

 

 

 

 

 


Taelman Business Solutions