B2B | Taelman Business Solutions

Hoe kunnen wij u helpen?

Interactief presenteren

Ontdek onze SMART Kapp smartboards, de standaard in interactieve displays! Alles wat je tekent op het bord, verschijnt simultaan op smartphones en tablets.

Videoconferencing

De vergadering van vandaag is virtueel, visueel en overal. Dankzij onze Logitech-oplossingen start u een goed videogesprek. Waar u ook bent!

Digitale Communicatie

Digital Signage maakt het mogelijk om op een schitterende manier te communiceren. Met onze professionele schermen breng je uw boodschap op een verzorgde en interactieve manier.

Audio oplossingen op maat

De perfectie in audio beleef je met ons gamma audio oplossingen van Apart. Zeer gebruiksvriendelijk en interactief!

Bekijk ons aanbod

Telefonie & Internet

Wij gaan voor u op zoek naar een oplossing op maat van uw onderneming, met de nodige flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Bekijk ons aanbod

Professionele keukentoestellen

Op zoek naar professionele keukentoestellen?  Taelman biedt een ruim aanbod aan professionele apparaten aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Efficiënt en productief vergaderen

Ontdek SMART Kapp

De SMART kapp is een digitaal whiteboard waarmee u op een interactieve manier notities kunt maken en delen met uw collega's. Schrijf en teken op de glasplaat met de meegeleverde marker en deel de notities met gekoppelde mobiele devices.
 

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze voor elke situatie. Onze mensen hebben de expertise en ervaring in huis voor uw aanvraag op maat.
 

Uiteraard stopt onze dienstverlening niet na de aankoop. U mag ons steeds contacteren bij vragen of problemen. Wenst u meer advies, informatie, een offerte of een afspraak? Wij helpen u graag verder in de winkel of bij u ter plaatse.
 

Bellegemsestraat 253, 8510 Kortrijk-Bellegem
056 21 91 84
stefaan@elektrotaelman.be
 

Contacteer ons