B2B | Over ons

 

Zo’n 45 jaar geleden ontstond Elektro Taelman als een eenvoudige elektrowinkel die haar klanten een uitstekende service wou aanbieden. Doorheen de jaren kende de zaak een gestage groei en specialiseerde zich in meerdere segmenten. Zo komen naast elektro en huishoudapparaten ook multimedia, audio, video en bedrijfsprojecten aan bod.      

 

  Sinds 2006 is Elektro Taelman ook een Telenet Center. Concreet wil dat zeggen dat wij een partnership hebben met Telenet waarin afgesproken wordt dat wij een deel van de service van Telenet voorzien. Wij bieden niet alleen de diensten van Telenet aan, maar geven ook het juiste advies, verzorgen de installatie en staan paraat wanneer een defect zich voordoet. Kortom de diensten van Telenet met de service van Taelman. 

 

Net als Telenet zijn wij ondertussen geëvolueerd naar een volwaardige B2B-partner. Uit de kennis en ervaring van de particuliere markt groeide onze business-afdeling. Hieruit halen we trouwens nog altijd grote voordelen doordat we zo optimaal op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën en trends. Onder de naam Taelman Business Solutions bieden wij naast de diensten van Telenet ook camerabeveiliging, muziek- en geluidssystemen, netwerk- en serverbeheer aan. Ook de aanschaf van apparatuur voorzien wij voor u op business-niveau. Dit alles wordt bovendien op maat van uw bedrijf uitgewerkt. ​

   

 

Taelman telt momenteel meer dan 30 gemotiveerde medewerkers, waaronder 9 techniekers, die u een perfecte service willen aanbieden.