EcoTank ET-3700 Epson Print 

Niet op voorraad, op bestelling

ECOTANK ET-3700

Afdrukken zonder inktpatronen

Verlaag uw inktkosten gemiddeld met 90%1 met nieuwe generatie EcoTank-printers van Epson. Deze snelle 3-in-1 wordt geleverd met Wi-Fi en Wi-Fi Direct.

Ontdek hoe u de inktkosten gemiddeld met een indrukwekkende 90% kunt verlagen1 met deze 3-in-1 inkjetprinter zonder inktpatronen met Wi-Fi en Wi-Fi Direct. Druk tot 14.000 pagina´s in zwart-wit en 11.200 pagina´s in kleur af tegen extreem lage kosten per pagina2. Dit model is ontworpen voor zakelijk gebruik, met een PrecisionCore-printkop, een afdruksnelheid van 15 ppm3, dubbelzijdig afdrukken en een papierlade voor 150 vellen aan de voorzijde.

Uitzonderlijk lage kosten

Dankzij het innovatieve ontwerp van de EcoTank kunt u de inktkosten met gemiddeld 90% verlagen1. De meegeleverde inkttanks met extra hoge capaciteit maken het gebruik van inktpatronen volledig overbodig. Dit model wordt geleverd met een extra set inktflessen.

Druk duizenden pagina 's af

Meer afdrukken voordat navullen van inkt nodig is. Dankzij de meegeleverde inkt, heeft de printer een indrukwekkende afdrukcapaciteit van 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur2.

Ontdek de EcoTank-printer van de volgende generatie

Dankzij de nieuwe plaatsing van de inkttanks aan de voorzijde, is de EcoTank compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Het verbeterde inktvulsysteem, speciaal ontwikkeld voor navullen zonder geknoei, voorkomt weglekken en morsen van inkt. Daarnaast zijn de nieuwe flessen voorzien van een mechanisme om ervoor te zorgen dat u alleen met de juiste kleur inkt kunt navullen.

Professionele functies

Produceer scherpe en heldere tekst dankzij de PrecisonCore-printkop en de dye- en pigmentinkten van Epson. Deze printer is ontworpen voor zakelijk gebruik, met een papierlade voor 150 vellen, dubbelzijdig afdrukken en een hoge afdruksnelheid van 15 ppm3. Uw gemoedsrust wordt bovendien gewaarborgd door de eenjarige garantie.

Afdrukken vanaf vrijwel elke locatie

Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint-app4. Via Epson Email Print4 kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld ontvangen.

Aansluitingen
Netwerkaansluiting Ja
USB-aansluiting Ja
Afdrukken
Dubbelzijdig printen Automatisch
Papierformaat A4, A5, A6
Printsnelheid kleur (standaard) 20 ppm
Printsnelheid zwart-wit (standaard) 33 ppm
Algemeen
Afdrukken Ja
Kopiëren Ja
Printtechnologie Inkjet
Scannen Ja
Type printer All-in-one printer
Connectiviteit
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 375 mm
Diepte 347 mm
Gewicht 5800 g
Hoogte 187 mm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Met scherm Ja
Inkt, toner & papier
Direct printen Ja
Standaard invoercapaciteit 150 pp
Scannerfuncties
Maximaal scanformaat A4 (21 x 29,7 cm) mm
Optische scanresolutie 1200 x 2400 DPI
Scherm
Schermgrootte 2,4 inch

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 329,00
  • Merk: Epson
  • Model: C11CG21401
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: EcoTankET3700EcoTankEpsonPrinterComputer-printers