Fill & Go Vital Pink Brita Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! 

Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe.

De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.

De BRITA Fill&Go is gebaseerd op bestaande en uitvoerig geteste BRITA kwaliteit. Het water wordt gefilterd terwijl je drinkt, en verwijdert zo smaak- en geurverstorende stoffen. En, omdat de fles op ieder moment bijgevuld kan worden met leidingwater, kan je overal van heerlijk fris water genieten - voor slechts een paar cent per liter. De BRITA Fill&Go Filter Disk van actieve koolstof is ingebouwd in het deksel, uit het zicht. Dit is alles wat je moet doen: Leg de BRITA Fill&Go Filter Disk in een laagje water voor het eerste gebruik. Dit zal het drinken vereenvoudigen. Vervang het filterpatroon eens per week. En, voor de beste smaak en optimale kwaliteit, ververs je het water in je Fill&Go iedere dag.
Algemeen
Inhoud 0,6 Liter
Fysieke kenmerken
BPA-vrij Ja
Kleur Roze
Materiaal Kunststof
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen Ja
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 15,95
  • Merk: Brita
  • Model: 1016333
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: FillGoVitalPinkFill&GoBritaWaterflessen