GC558/30 Philips Print 

Met onze nieuwe ComfortTouch Plus-kledingstomer verwijdert u moeiteloos kreuken van boord tot zoom, dankzij de innovatieve FlexHead en een extra lang StyleBoard. Geef kleding uw favoriete frisse geur met MyEssence.

Continue stoom verwijdert geurtjes en doodt 99,9 % van de bacteriën

Hete stoom verfrist uw kleding en doodt tot 99,9% van de bacteriën. Minder vaak wassen en droog reinigen bespaart tijd en geld, en uw kleding gaat ook nog langer mee.

5 stoominstellingen voor verschillende materialen

Stel de gewenste stoomstand in voor optimale resultaten bij verschillende stoffen. Gebruik weinig stoom voor dunnere stoffen en een krachtiger instelling voor dikkere stoffen en jassen.

Hang&Lock houdt uw kleerhanger stevig op zijn plaats

Onze unieke Hang&Lock-functie houdt uw kleerhanger op zijn plaats voor gemakkelijk stomen. Het voorkomt dat de kleerhanger gaat slingeren of valt.

Veilig op alle strijkbare kleding. Gegarandeerd geen brandplekken

De stomer is veilig te gebruiken op alle stoffen en kleding. De stoomplaat kan veilig tegen elk kledingstuk worden gedrukt zonder risico op brandplekken — een geweldige oplossing voor fijne stoffen zoals zijde.

Schakelt automatisch over naar de stand-bymodus voor uw gemoedsrust

De stomer schakelt automatisch over naar stand-bymodus wanneer het waterreservoir leeg is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, zelfs als u vergeet om de stomer uit te schakelen

Algemeen
Type kledingstomer Kledingstandaard

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 179,99
  • Merk: Philips
  • Model: GC558/30
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GC55830PhilipsOntkreukers