GOLD 100 Satin White 5G Monitor Audio Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De Gold 100 speaker is zorgvuldig ontworpen zodat hij ook in kleinere ruimtes geplaatst kan worden. De toonaangevende drivertechnologie van ons vlaggenschip Platinum II- serie en de prachtige kastconstructie zorgen voor een eersteklas geluid en uiterlijk, waar het ook wordt geplaatst.

Zo goed gerealiseerd is de Gold 100, het is de enige luidspreker in de serie die op een statief wordt gemonteerd. De combinatie van 6½" (165 mm) C-CAM mid/bass driver, MPD hoogfrequente transducer en naar achteren gerichte HiVe II- poort in een compacte, elegante kast maakt deze tweeweg luidspreker veel groter dan hij is - hij is samengesteld , aanpasbaar en in staat tot een grotere basaanwezigheid dan haalbaar lijkt.

Bovenal is het een nauwkeurige en informatieve luisterervaring, die het beste haalt uit de samenwerkende elektronica en de muziek waar je naar luistert. Klein is in dit geval opmerkelijk mooi.

De Gold luidsprekerreeks vervangt de Gold GX lijn van Monitor Audio en voegt daar meteen enkele significante upgrades aan toe. Een verbeterde ribbon-tweeter moet voor meer detail in het hoog gaan zorgen, terwijl ook de grille is aangepast van metaal naar stof.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.135,00
  • Merk: Monitor Audio
  • Model: Gold 100 White
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GOLD100SatinWhite5GGoldMonitor AudioLuidsprekerSpeakersBoxen