GOLD 300 Dark Walnut 5G Monitor Audio Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De Gold 300 is ontworpen om een ??echte audiofiele ervaring te bieden. Eersteklas drivertechnologie afkomstig van onze vlaggenschip Platinum II- luidsprekers is versmolten met toonaangevende kastconstructie om een ??luidspreker te produceren die is ontworpen om een ??leven lang mee te gaan.

Gold 300 is het toppunt van het assortiment. De bedrieglijk grote kast herbergt een 2½" (64 mm) C-CAM mid-range driver met een MPD hoogfrequente transducer erboven en een paar 8" (203 mm) RDT II basdrivers eronder, in een echte driewegopstelling .

Ook met een paar naar achteren gerichte HiVe II- poorten die zorgen voor een soepele luchtstroom en voldoende basversterking, is Gold 300 de ideale luidspreker voor grotere kamers. Zijn punch en dynamiek worden alleen geëvenaard door zijn subtiliteit en trouw - de moeiteloze autoriteit van de Gold 300, van een heldere 50 kHz aan de bovenkant tot een wereldschokkende 30 Hz aan de onderkant, maakt hem perfect voor alle luistereisen.

De Gold luidsprekerreeks vervangt de Gold GX lijn van Monitor Audio en voegt daar meteen enkele significante upgrades aan toe. Een verbeterde ribbon-tweeter moet voor meer detail in het hoog gaan zorgen, terwijl ook de grille is aangepast van metaal naar stof.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 5.775,00
  • Merk: Monitor Audio
  • Model: Gold 300 Walnut
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GOLD300DarkWalnut5GGoldMonitor AudioLuidsprekerSpeakersBoxen