⏰ BLACK FRIDAY DEALS : een product ergens anders goedkoper gezien? Neem contact met ons en wij doen het nodige! ⏰ dit via chat of mail !

GTK-XB60 Rood Sony Print 

Niet op voorraad, op bestelling

EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger

Druk de EXTRA BASS-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. De baslijnen worden versterkt, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en word overdonderd door de rijke bastonen.

Geniet van BLUETOOTH®-streams van hogere kwaliteit met LDAC™

LDAC™ is een audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC™ een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.  

ClearAudio+ verrijkt uw muziek

ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht of u games speelt of van muziek en films geniet.

Wireless Party Chain via Bluetooth-connectiviteit

Geniet van hetzelfde nummer met Wireless Party Chain. Verbind tot wel 10 compatibele draadloze speakers via Bluetooth®-technologie en synchroniseer de muziek en verlichting, zodat iedereen kan dansen op hetzelfde nummer.

Meerdere lampjes zorgen voor een feestelijke sfeer

Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting uit meerdere lampjes die u ook veel in clubs ziet. Smalle lichtbundels rondom de speakers hebben patronen met meerdere kleuren, variërend van zuiver wit tot regenboog. Gekleurde speakerlampjes verlichten alles van achteren en strobe-lampjes creëren een flitsend clubeffect. De verlichting is gesynchroniseerd met het ritme van de muziek en past bij de muzikale sfeer.

Dankzij de ingebouwde batterij kunt u overal muziek afspelen

Buiten feesten of op een plek zonder stopcontact? De ingebouwde batterij neemt het over als er geen netstroom is en biedt 14 uur speeltiid of 3,5 uur speeltijd bij maximaal volume. Of schakel de Stamina-modus in voor vijf uur speeltijd bij een iets lager volume.

Met de microfooningang geeft u het feest uw stem mee

Wilt u het feest aanjagen? Sluit dan gewoon een microfoon aan. De GTK-XB60 neemt uw stemgeluid direct mee.

Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®-technologie

Dankzij Near Field Communication- (NFC) en Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC™-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar om uw muziekcollectie te streamen. Geen NFC™? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Plug and Play met de USB-poort

Via de USB-poort kunt u een USB-stick, smartphone of tablet aansluiten en al uw digitale bestanden afspelen. Compatibel met de indelingen mp3, WMA en WAV, zodat u leven in de brouwerij brengt met uw favoriete afspeellijsten.

Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app en Fiestable

Met de Sony | Music Center-app regelt u de party-instellingen vanaf de dansvloer. Met de Fiestable-plug-in kunt u draadloos de kleuren van de speakerlampjes veranderen of dj-effecten activeren. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturingsoptie kan dit met maar een paar polsbewegingen. U kunt ook uw favoriete smartphone-afspeellijsten selecteren en het volgende nummer starten zonder dat u gebonden bent aan de dj-box.

Aansluitingen
Aantal analoge lijnuitgangen (RCA) 1 x
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Nee
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst Internetradio
Stereokoppeling Ja
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Bediening
Geschikt voor Android Ja
Geschikt voor iOS Ja
Koppeling met app Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
NFC Ja
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 26.4 cm
Diepte 27.2 cm
Gewicht 8 kg
Hoogte 55.2 cm
Kleur GRIJSGROEN
Materiaal Kunststof
Stroom
Maximale batterijduur 14 uur
Type stroomvoorziening Batterij

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 280,00
  • Merk: Sony
  • Model: GTKXB60R.CEL
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GTKXB60RoodSonyDraadloze speakers