HC-W580 Panasonic Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Kleine Twin Camera met Full HD, 50x optische zoom en WiFi.

Meer dynamische en emotionele herinneringen

Eenvoudig verre objecten vastleggen die te ver weg zijn om met conventionele zoom functies te filmen - dankzij de 90x Intelligent Zoom. Of maak gebruik van de 50x Optische zoom om op het onderwerp in te zoomen en meer emotie en dynamiek aan je zelfgemaakte beelden toe te voegen.

Maak gemakkelijk groepsfoto's

Krijg meer mensen en achtergrond in het kader - dankzij de 28mm groothoek functie (35mm camera equivalent). Dit is vooral handig als je een groepsfoto wilt maken in een kleine ruimte. De groothoek functie zorgt ervoor dat alle objecten in het kader passen, ook bij opnames van dichtbij, en maakt het mogelijk om met de ingebouwde microfoon van de camcorder zelfs de kleinste geluiden op te nemen.

Geef je opnames een unieke touch

Dit model is voorzien van een draaibare sub-camera waarmee je van twee kanten tegelijk kunt opnemen. Zo kun je bijvoorbeeld je gezin en een selfie vastleggen, of zowel tele- als groothoekopnames maken. Een back-upfunctie legt picture-in-picture vast en het beeld van de hoofdcamera zonder subvenster voor back-up. Het sub camera beeld wordt opgenomen in een van de subvensters en de display positie kan worden aangepast met knopbediening.

Voeg extra emotie toe aan je opnames

Geniet van een nieuwe manier van opnemen en voeg nog meer emotie toe aan je films. Met Wi-Fi kun je tot wel drie smartphones koppelen en maximaal twee ervan opnemen als subvensters. Deze subvenster beelden kunnen worden verwisseld en de display posities kunnen worden geschakeld. Hierdoor kun je vanuit verschillende hoeken en standpunten opnemen en een hoger niveau van emotionele impact vastleggen.

Maak heldere opnames met uitstekend detail

Geniet van scherpere en helderdere video's dankzij de HDR Film functie. Deze functie combineert twee beelden met verschillende belichtingen om overbelichte delen en dichte schaduwen te onderdrukken. Zelfs in moeilijke opnamesituaties, zoals tegenlicht, kun je gemakkelijk natuurlijke video’s vastleggen met uitstekende gradatie. Dankzij de speciale HDR knop is het mogelijk om snel de modus te veranderen.

Aansluitingen
Externe microfoonaansluiting Nee
HDMI-poort Ja
USB-aansluiting Ja
Camera
Opnamekwaliteit van video 1080p (Full HD) pixels
Functies
Ingebouwde projector Nee
Gebruiksgemak
Stofbestendig Nee
Waterbestendig Nee
Lens
Brandpuntsafstand (35mm - video) 28 - 1740 mm
Lichtsterkte lens F1.8 - F4.2
Optische zoom 50 x
Opslag
Opnamemedium Geheugenkaart
Type geheugenkaart SD / SDHC / SDXC
Scherm
Schermgrootte 1/5.8-type BSI MOS Sensor, 3
Schermtechnologie LCD
Sensoren
Effectief aantal megapixels 2,51 megapixels
Type beeldsensor BSI MOS

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 399,99
  • Adviesprijs € 400,00
  • Merk: Panasonic
  • Model: HC-W580EF-K
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: HCW580PanasonicCamcorderCamera'sFilmcamera's