Herstellingen | Onze dienst na verkoop

Onze dienst na verkoop:

 

Bij de aankoop van uw toestellen streven wij ernaar om u zo optimaal mogelijk bij te staan met raad en daad zodat we u een perfecte oplossing kunnen bieden. Onze service stopt echter niet na de aankoop. Met een team van 9 techniekers garanderen wij een uitstekende dienst na verkoop en dit voor levering, installatie, onderhoud en herstelling.

 

Onze hersteldienst is gespecialiseerd in de herstelling van zowat alle elektrische toestellen: huishoudapparaten, televisie, audio, IT, smartphones.. We doen steeds onze uiterste best om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Dit zowel bij u ter plaatse als bij ons in de winkel. Met onze jarenlange ervaring en uiterst deskundige techniekers kunnen we dan ook met enige trots stellen dat we de grootste hersteldienst zijn in de regio.

 

Hebt u bepaalde plannen in gedachten en wenst u graag advies aan huis? Had u graag iemand ter plaatse om bijvoorbeeld te kijken hoe een homecinema-systeem het best bij u thuis geplaatst kan worden? Dat kan. Onze mensen kijken samen met u om de ideale oplossing aan te rijken.