⏰ BLACK FRIDAY DEALS : een product ergens anders goedkoper gezien? Neem contact met ons en wij doen het nodige! ⏰ dit via chat of mail !

HKB75540NB AEG Print 

Beste prijs garantie Niet op voorraad, op bestelling

De AEG gaskookplaat met FlameLight geeft het koken met gas een nieuw niveau van veiligheid en vertrouwen. De heldere LED-lampjes laten u in een oogopslag weten of een brander in- of uitgeschakeld is, en of een pannendrager nog steeds warm is na het gebruik. Zo kunt u zich concentreren op de bereiding van overheerlijke gerechten.

Warmteindicatoren voor onmiddellijke informatie

U moet niet langer raden of uw branders in- of uitgeschakeld zijn. Dankzij de FlameLight LED-indicatoren kunt u in een oogopslag zien of de knoppen in- of uitgeschakeld zijn. Een nuttige restwarmte-indicator geeft bovendien onmiddellijke visuele feedback over de pannendragers, zodat u weet of deze nog warm zijn.

Waarschuwingszoemer als vlam blijft branden

Met deze kookplaat blijft het gas nooit meer open staan. Als een regelknop gedurende lange tijd is ingeschakeld, klinkt er een zoemer om u eraan te herinneren dat u de vlam moet uitschakelen.

Timer voor betere controle

De kookplaat wordt compleet met handige timer geleverd, zodat u de voortgang van uw kookproces kunt volgen, en altijd absoluut de controle kunt behouden over de smaken die u creëert. 

De handenvrije dampkap

Deze gaskookplaat is uniek uitgerust met Hob2Hood. Met deze functie kunt u de dampkap en verlichting inschakelen wanneer u begint te koken op de kookplaat. U kunt zelfs de kookplaat gebruiken om de dampkap te regelen. Hierdoor blijven uw handen gefocust op het koken.

Drijf de warmte op voor onmiddellijke resultaten

De krachtige wokbrander van 4 kw genereert een maximale warmte doorheen de brander met drie kronen, zodat je sneller kan koken. Hitte en snelheid zijn essentiële ingrediënten in de etnische keuken. De wokbrander genereert een extra toename van het vermogen wanneer dit nodig is.

Algemeen
Type kookplaat Gas
Bediening
Type bediening Knoppen
Functies
Timerfunctie Ja
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 10900 W
Afwerking rand Zonder decor
Breedte 74 cm
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 48 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte Ja
Thermokoppel Ja
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 5
Met zone koppeling Nee
Variabele kookzones Nee
Veiligheid
Automatische ontsteking Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 949,00
  • Adviesprijs € 949,99
  • Merk: AEG
  • Model: HKB75540NB
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: HKB75540NBAEGKookplaatkookplaten