Home cinema Kortrijk

Bel ons: 056219184info@elektrotaelman.be

Voor een nieuwe home cinema set gaat u in Kortrijk en omgeving naar de elektronica winkel van Elektro Taelman! Wij bieden u de ideale combinatie van expertise, ervaring, een snelle en efficiënte dienstverlening en een uitstekende kwaliteit van producten. In ons aanbod vindt u dan ook een diversiteit aan producten van mixers en koffieapparaten tot vaatwassers, geluidsinstallaties en mobiele telefoons. In de verschillende productassortimenten zijn diverse merken vertegenwoordigd waardoor er naar ieders wens en elke portemonnee bij ons een passend product te vinden is!

                                                                                                                                                           

Home cinema set kopen in de omgeving van Kortrijk
 

Bij Elektro Taelman kunt u onder andere terecht voor een complete home cinema set die wij hebben tentoongesteld in onze winkel in Kortrijk. Met deze unieke geluidsset kunt u van uw woonkamer een ware bioscoop maken en in het vervolg films nog intenser beleven. Een home cinema set bestaat doorgaans uit:

  • Blu-ray of DVD-speler;
  • Eén of meerdere luidsprekers;
  • Sub woofer.

Naast de verschillende samenstellingen heeft u bij ons ook nog de keuze uit de volgende types sets: soundbars, 2.1-systemen of 5.1-systemen. Benieuwd welke set het beste bij uw wensen en ruimte past? Vraag onze geluidspecialisten dan gerust om een persoonlijk advies en de voordelen van de verschillende combinaties!

 

Uitgebreide mogelijkheden
 

Een home cinema set van Elektro Taelman in Kortrijk is niet alleen te gebruiken voor het afspelen van films. Ook het afspelen van muziek, foto’s en video’s en het luisteren naar de radio is mogelijk. En bij sommige systemen is het zelfs mogelijk om te internetten. Interesse? Kom dan snel eens langs in onze winkel of bel ons op 056 / 21 91 84 voor meer informatie.

 

Ook interessant: