Lift+ Swiss Edition Laurastar Print 

Om het 35-jarig bestaan van het merk te vieren wordt de schitterende Laurastar Lift + Swiss Edition voor een leuke limited edition in de kleuren van Zwitserland gehuld. Eerste stoomcentrale met een handvat, licht en compact, Laurastar Lift + Swiss Edition gaat overal met u mee, van de strijkplank tot de kledinghanger in de dressing.

De stoomcentrale Laurastar Lift + Swiss Edition beschikt over een systeem van stoompulsen, waarmee de stoom door opeenvolgende stoomstoten optimaal gedoseerd wordt voor een perfect resultaat.

Dankzij het professionele strijkijzer uitgerust met een actieve 3D-zool wordt de ultrafijne en krachtige stoom gelijkmatig verspreid, zodat plooien in één enkele beweging verdwijnen.

De stoomcentrale Laurastar Lift + Swiss Edition wordt geleverd met een speciaal matje om het hete ijzer op te zetten, een beschermzool voor delicate stoffen, een draadgeleider voor de stoomkabel en een anti-kalkfilter. Het toestel heeft twee jaar garantie.De collectie van draagbare stoomcentrales Laurastar Lift heeft een uniek design en is beschikbaar in acht trendy kleuren. Door de geavanceerde technologie ontwikkeld door Zwitserse ingenieurs wordt strijken een onderdeel van uw levensstijl. Eenvoudiger, praktischer en hedendaags, u kunt strijken in alle vrijheid.
Energieverbruik
Vermogen 2200 W
Fysieke kenmerken
Snoerlengte 2,3 m
Gebruiksgemak
Draagvergrendeling Ja
Opbergruimte slang Ja
Opwarmtijd 3 min
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie Ja
Strijkkenmerken
Automatische stoomfunctie Ja
Stoomdruk 3,5 bar
Verticaal ontkreuken Ja
Veiligheid
Automatische uitschakeling Ja
Waterreservoir
Afneembaar waterreservoir Ja
Elk moment bij te vullen Ja
Inhoud waterreservoir 1,1  Liter

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 549,00
  • Merk: Laurastar
  • Model: 000.0343.523
  • Beschikbaarheid: Voorradig in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel