KI86SHD40-Siemens Print 

Op bestelling
Inbouw koel-/diepvriescombinatie met hydroFresh lade hierdoor blijven groente en fruit tot 2 keer langer vers en Home Connect: eenvoudig te bedienen met de app, waar en wanneer u maar wilt.

De nieuwe LED-lampen gaan lang mee. Ze zijn vlak in de zijwand of het plafond gemonteerd en verlichten de binnenruimte perfect en gelijkmatig zonder u te verblinden.

Koelkasten verbruiken meer energie als er zich ijs vormt: dankzij de innovatieve lowFrost-technologie met de speciale verdamper, vormt zich niet alleen minder ijs, het is ook homogener zodat de koelkast veel sneller ontdooit dan in conventionele systemen.

Alle glazen leggers zijn gemaakt van extra sterk, gemakkelijk schoon te maken veiligheidsglas. Als er iets omvalt, dan blijft de rommel beperkt en knoeit niet de rest van het koelgedeelte vol.

Met de superCooling-knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.

Om te voorkomen dat ingevroren etenswaren ontdooien als u de vriezer bijvult met een grote hoeveelheid nieuwe producten, kunt u voordat u boodschappen gaat doen, de superFreezing-knop indrukken. Het apparaat verlaagt dan automatisch de temperatuur tot maar liefst –30 °C zodat nieuwe producten het invriesproces niet kunnen verstoren.
Algemeen
Klimaatklasse SN-N-ST-T (10-43°C)
LED-verlichting
Nisbreedte 55,8 cm
Nisdiepte 55 cm
Nishoogte 177,2 cm
No Frost
Omkeerbare deuren
Totale netto inhoud 260 l
Type Inbouw
Koelen
0°C vershoudzone
Netto inhoud koelkast 186 l
Super koelen
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 38 dB(A)
Jaarlijks energieverbruik 151 kWh
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Invriescapaciteit 10 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 74 l
Super invriezen

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.699,99
  • Merk: Siemens
  • Model: KI86SHD40
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • Ecolabel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: KI86SHD40, Siemens, Koelkast inbouw