klang m1 Grafietgrijs Loewe Print 

Loewe klang m1 - de draagbare speaker voor elke bluetooth-geluidsbron - is behoorlijk stylish met zijn handgreep van echt leer en zijn gecoate stevige roestvrijstalen behuizing die naar keuze in het zilver of grafietgrijs verkrijgbaar is. Alles aan dit toestel is uitermate compact en doordacht en heeft een subliem design. Het platte en slechts 6,3 x 13,3 cm grote krachtige miniatuur-soundpakket past in elke broekzak, bengelt aan de pols en verdwijnt zelfs ‘s avonds in de clutch.

Ongeacht of de muziek afkomstig is van een smartphone, een tablet of een laptop … het geluidssignaal wordt automatisch herkend en meteen in muziek omgezet. De draagbare bluetooth-speaker vervolledigt het geluidsspectrum van Loewe voortaan ook voor mobiel gebruik. En de vormentaal werd geïnspireerd op street-style, uniseks en glamour.

Het nieuwe smart lifestyleaccessoire van Loewe is een geweldige oplossing voor onderweg - even in de zon of onder een boom chillen, naar soundclouds luisteren terwijl u de echte wolken boven u ziet voorbijglijden, tijdens een yoga- of een workout-sessie buiten, met de kinderen op het speelplein, op kantoor, op een tuinfeest, in het hotel - de Loewe klang m1 is zo klein, dat u hem overal kunt meenemen. Bovendien kunt u hem ook als handsfree kit gebruiken. In zijn geraffineerde en tijdloze design volgt de klang m1 hetzelfde krachtige en bijzonder genuanceerde akoestische concept van de televisietoestellen van Loewe, voor klanken die dansen.

Aansluitingen
AUX-ingang Ja
Netwerkaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Nee
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst Internetradio
Streaming muziekdiensten Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 13.3 cm
Diepte 2.3 cm
Gewicht 0,325 kg
Hoogte 6.3 cm
Kleur Grijs
Stroom
Batterij meegeleverd? Ja
Maximale batterijduur 12 uur
Type stroomvoorziening Batterij

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 169,95
  • € 199,00
  • Merk: Loewe
  • Model: 56230D00
  • Beschikbaarheid: Ja
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: klangm1GrafietgrijsLoeweDraadloze speakers