SUIB 1550-20-Liebherr Print 

Op bestelling

Inbouwkoelkast Full BioFresh, 82-88cm, 80L netto, A+++, deur-op-deur

De Liebherr SUIB 1550 is een volledige BioFresh koeler, voor het extra lang bewaren van grote hoeveelheden verse groente en fruit of vlees, vis en zuivelproducten. Dankzij de lichte zijwandverwarming is dit model zonder eventuele condensproblemen naast een koeler of vriezer te plaatsen.

SoftSystem deursluiting

De SoftSystem deursluiting biedt extra comfort. Het SoftSystem dempt niet alleen de beweging bij het sluiten maar zorgt ook dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

Bespaar ieder jaar ca. 150 euro

Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding. Een goede reden om te kiezen voor BioFresh. Bij een temperatuur van net boven 0 °C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

Van het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen langer houdbaar blijven, hoeft er minder te worden weggegooid en kunt u ieder jaar naar schatting zo'n € 150 besparen.

Warme wandsysteem

Verschillende Liebherr inbouw diepvrieskasten (SIGN), koel/vriescombinatie (SICN) en BioFresh koeler (IB 1650) zijn uitgevoerd met een dubbel warme wandsysteem. Hierdoor is het mogelijk eindeloos te combineren. De warme wand voorkomt condensatie tussen de kasten waardoor u veilig meerdere modellen naast elkaar kunt plaatsen. De diepvrieskasten in nis 72 en 88 zijn uitgevoerd met top verwarming. De warme wand in de bovenzijde voorkomt condensatie tussen de kasten waardoor u veilig modellen boven elkaar kunt plaatsen.

Algemeen
Deurtechniek Deur-op-deur / Vlakscharnier
Klimaatklasse SN-T
Nisbreedte 60 cm
Nisdiepte 55 cm
Nishoogte 82 cm
Omkeerbare deuren
Totale netto inhoud 80 l
Type Inbouw
Koelen
0°C vershoudzone
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB(A)
Jaarlijks energieverbruik 71 kWh
Veiligheid
Alarm bij geopende deur

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.199,00
  • Merk: Liebherr
  • Model: SUIB 1550-20
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SUIB 1550-20, Premium, Liebherr, Koelkast inbouw, Inbouw-koelkasten, Ijskasten inbouw