2-delig slabestek terracotta Point-Virgule Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Het slabestek van Point-Virgule, gemaakt van bamboevezel, is licht en sterk en vormt de perfecte keuze voor een frisse salade. Het bestek past perfect bij de Point-Virgule slakommen.

Kiezen voor bamboevezel is kiezen voor de natuur. Én je haalt er een mooie eyecatcher mee in huis.

Nadien kan het slabestek gewoon in de vaatwasser!

Kleur: Terracotta

Afmetingen: 27cm

De bamboevezelcollectie van Point-Virgule is gemaakt uit een samenstelling van bamboevezel en maïs, versterkt met melaminehars.

Bamboevezel is een natuurlijk materiaal waar geen bomen voor worden gekapt. Bamboe kan meer dan één meter per dag groeien en is daarom 's werelds snelst groeiende plant. Om schade aan de moederplant te voorkomen, worden alleen de zijtakken van de plant gebruikt voor de bamboevezels.

De producten uit bamboevezel kunnen temperaturen van -20°C tot 70°C verdragen en dit maximum 2 uur lang. Ze mogen niet gebruikt worden in de oven of magnetron maar zijn wel diepvriesbestendig.

We raden aan om de producten voor het eerste gebruiken even met de hand af te wassen. Daarna kunnen ze eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd.

De bamboevezelproducten zijn volledige BPA- en ftalatenvrij.

De bamboevezelcollectie van Point-Virgule is gemaakt uit een samenstelling van bamboevezel en maïs, versterkt met melaminehars. Bamboevezel is een natuurlijk materiaal waar geen bomen voor worden gekapt. Bamboe kan meer dan één meter per dag groeien en is daarom 's werelds snelst groeiende plant. Om schade aan de moederplant te voorkomen, worden alleen de zijtakken van de plant gebruikt voor de bamboevezels. De producten uit bamboevezel kunnen temperaturen van -20°C tot 70°C verdragen en dit maximum 2 uur lang. Ze mogen niet gebruikt worden in de oven of magnetron maar zijn wel diepvriesbestendig. We raden aan om de producten voor het eerste gebruik even met de hand af te wassen. Daarna kunnen ze eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. De bamboevezelproducten zijn volledige BPA- en ftalatenvrij.
Algemeen
Opdienset 2 delig
Functies
Functie van het serveerbestek slabestek
Fysieke kenmerken
Materiaal Bamboe

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 5,95
  • Merk: Point-Virgule
  • Model: PV-BAM-6510
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: 2deligslabestekterracottaBamboofiberPoint-VirguleServeerbestekken