Group Logitech Print 

GROUP is een buitengewoon betaalbaar videovergadersysteem voor middelgrote tot grote vergaderruimtes dat elke vergaderzaal in een videosamenwerkingsruimte transformeert.

Dankzij de plug-and-play USB-verbinding is het een makkie om GROUP te implementeren en gebruiken. Het is compatibel met elke softwaretoepassing voor videovergaderingen binnen uw eigen computeromgeving.

De haarscherpe video en prachtig ontworpen full-duplex speakerphone maken het mogelijk om nauw samen te werken.

Maak verbinding met een laptop en start een vergadering of gebruik de eersteklas speakerphone met een mobiel Bluetooth®-apparaat voor audiogesprekken van professionele kwaliteit.

Perfect voor grotere ruimtes

GROUP, onze videovergadertoepassing voor ruimten met 14 tot 20 mensen, levert kristalheldere audio en video van topkwaliteit en transformeert elke vergaderzaal in een videosamenwerkingsruimte. Dankzij geavanceerde functies zoals akoestische echo-onderdrukking, ruisonderdrukkingstechnologie en intuïtieve bedieningselementen is het gemakkelijker dan ooit om iedereen bij het gesprek te betrekken.

De eenvoud van plug-and-play

Dankzij de plug-and-play USB-verbinding is het een makkie om GROUP te implementeren en gebruiken. Sluit eenvoudigweg GROUP via USB op de computer van de vergaderruimte of uw laptop aan en u bent klaar om te beginnen. U kunt GROUP met elke software voor videovergaderen gebruiken, inclusief de software die u al gebruikt. Koppel uw mobiele apparaat met draadloze Bluetooth®-technologie aan de GROUP-speakerphone voor audiogesprekken van topkwaliteit.

Opties voor veelzijdigheid

Pas de installatie aan de lay-out en grootte van de ruimte aan. Bevestig de camera op een tafel, statief of aan de wand. Optionele uitbreidingsmicrofoons vergroten het audiobereik tot 8,5 meter (28 ft). Voeg een extra kabel van 10 meter (33 ft) of 15 meter (49 ft) toe om het bereik van de speakerphone of camera uit te breiden.

Inhoud van de doos

Camera, speakerphone, afstandsbediening, twee kabels van 5 m (16,4 ft) voor verbinding tussen speakerphone en hub en camera en hub, een kabel van 3 m (9,8 ft) voor verbinding tussen hub en pc, klittenband om de kabels op orde te houden, klittenband om de hub aan de tafel te bevestigen, opgeladen hub, stroomadapter met regionale stekkers, houder, handleiding en garantiebewijs.

Aansluitingen
USB-aansluiting Ja
Audio
Ingebouwde speaker Ja
Bediening
Afstandsbediening Ja
Koppeling met app Ja
Beeldopname
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 (Full HD)
Camera
Gezichtsveld 90 °
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Ergonomie
Kantelbaar Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Ingebouwde microfoon Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.199,00
  • Merk: Logitech
  • Model: 3721857
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GroupLogitechVideoconferencing