FSB53607Z AEG Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

AEG's QuickSelect biedt optimale instellingen voor elke afwascyclus. Kies een cyclustijd met de schuifregelaar samen met elke keuze van vaatwasser. Allemaal met slechts een paar details. Laat de machine dan zijn werk doen. Geniet op het juiste moment van perfecte resultaten.

Eenvoudige cyclusinstelling met Quickselect

QuickSelect biedt optimale controle over de vaatwasser. Gebruik de schuifregelaar om de cyclustijd te selecteren en raak aan om extra wasmodi toe te voegen. Dan zal de machine zijn werk doen. Krijg gepersonaliseerd wassen wanneer het u het beste uitkomt. En een vlekkeloos schone container.

Natuurlijk drogen

De nieuwe Airdry-technologie geeft u een grotere droogefficiëntie met natuurlijke luchtstroom. Wanneer de cyclus bij de laatste stap is en de container is gewassen, gaat de deur automatisch 10 cm open. Uw gerecht droogt van nature terwijl het de energiekosten verlaagt.

Snelle en efficiënte werking

Met deze vaatwasser zet je je potten en schalen in slechts 30 minuten helemaal schoon terug in de kasten. De machine heeft een uiterst efficiënt programma van 30 minuten dat de vaat snel schoonmaakt en de resultaten zijn perfect.

Bekijk het meteen

Deze volledig geïntegreerde vaatwasser gebruikt een slimme manier om u op de hoogte te houden van de status van uw gerecht. De grondstraalstraaltechnologie projecteert een rood licht op de vloer terwijl de wascyclus nog bezig is. En wanneer de container klaar is om uit de machine te worden genomen, schakelt deze over naar groene straal. Eenvoudig en effectief.

Efficiënt schoon. In elke cyclus

De speciale sensor in ons AutoSense-programma detecteert hoeveel reiniging uw vaat nodig heeft. Gebruik de juiste hoeveelheid water, energie en tijd die nodig is om het werk goed te doen. Dit betekent dat gerechten op de meest milieuvriendelijke manier worden schoongemaakt.

Algemeen
Aantal bestekken 13
Type vaatwasser Volledig integreerbaar
Energieverbruik
Droogresultaat A
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 42 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 234 kWh
Jaarlijks waterverbruik 2772 Liter
Warmwateraansluiting Ja
Waterverbruik per cyclus 9.9 Liter
Fysieke kenmerken
Breedte 59,6 cm
Diepte 55 cm
Hoogte 81,8 cm
Gebruiksgemak
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar Ja
Uitgestelde start Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 599,00
  • Merk: AEG
  • Model: FSB53607Z
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Ecolabel
Solden
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelFSB53607ZAEGVaatwasser inbouwVaatwasmachines inbouwInbouwvaatwassers