Select GRCL13P08A1 Classic Nilfisk Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Kwalitatief Deens design

Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie. Deze performance wordt bereikt door optimalisatie van de hele machine zonder concessies te doen aan de energiezuinigheid en prestaties.

Uniek Deens design met sterke prestaties

Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie.

Allergenenscore - onze huidige woningen worden gekenmerkt door een hog stofgehalte en het aandeel luchtgedragen deeltjes en allergenen neemt steeds meer toe. De Nilfisk Select reduceert de stofniveaus in uw woning, dankzij het gebruik van een efficiënt HEPA 13 of 14 filter. HEPA 13-filters zorgen ervoor dat er bij het schoonmaken geen stofdeeltjes worden teruggevoerd naar uw woonruimten. Om een nog hoger beschermingsniveau te realiseren, zijn bepaalde Nilfisk Select-modellen voorzien van een HEPA 14-filter. HEPA 13 en 14 filters zijn in staat om microscopische deeltjes op te vangen en de gefilterde lucht nog schoner naar de ruimte toe te voeren dan de lucht in eerste instantie was.

Deze performance wordt bereikt door optimalisatie van de hele machine zonder concessies te doen aan de energiezuinigheid en prestaties.

Kleiner om makkelijk op te bergen - we hebben de Nilfisk Select klein genoeg gemaakt om hem makkelijk te kunnen opbergen, terwijl hij toch over alle actuele functies en eigenschappen beschikt die u van een grote up-to-date stofzuiger zou verwachten.  De Nilfisk Select Superior is voorzien van een handgreep met afstandsbediening met instelbare zuigkrachtniveaus en aan/uit-functionaliteit - waardoor de bediening van de Nilfisk Select uiterst comfortabel is.

Om het gebruik nog eenvoudiger te maken, hebben wij de Nilfisk Select bovendien voorzien van een click-fitting in het mondstuk.

Met de Nilfisk Select kunt u dus gerust ademhalen. De Select heeft een garantie van 5 jaar.

 • Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie
 • Nilfisk Select is een toonbeeld van design en functionaliteit. Hij ziet er goed uit, is gemakkelijk in het gebruik en de on-board tools zijn altijd onder handbereik
 • Laag geluidsemissieniveau
 • De Nilfisk Select wordt geleverd met een 5 jaar garantie
 • Nilfisk Select met een 650W of 450W motor. In vergelijking met andere stofzuigers gebruikt de Select slechts 50% van de energie, terwijl hij dezelfde prestaties levert
 • De hele Nilfisk Select-machine is extra HEPA-dicht met stofdichte pakkingen - er gaat vuil de stofzuiger in en er komt schone lucht uit
Algemeen
Type stofzuiger Stofzuiger met zak
Energieverbruik
Geluidsniveau 75 dB(A)
Filtering
HEPA-filter Ja
Type stoffilter HEPA 13
Fysieke kenmerken
Breedte 31 cm
Gewicht 6,4 kg
Hoogte 27,5 cm
Inhoud stofzak/stofbak 3 Liter
Kleur Grijs
Gebruiksgemak
Actieradius 11,2 m
Stroom
Vermogen 650 W

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • € 218,99
 • Adviesprijs € 219,00
 • Merk: Nilfisk
 • Model: Select GRCL13P08A1 Classic
 • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SelectGRCL13P08A1ClassicSelectNilfiskStofzuigerVacuum cleaners