HBS-FN6BK Tone Free Wit LG Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Helder en ruimtelijk geluid met Meridian, een nieuw UVnano-doosje en een gestroomlijnd, comfortabel ontwerp maken deze draadloze oordopjes veel comfortabeler.

Geluid met een realistisch gevoel voor ruimte

Meridian's Headphone Spatial Processing (HSP) overwint de uitdagingen van het luisteren met een hoofdtelefoon, zoals het compacte formaat en het ontbreken van 'overspraak' tussen het linker- en rechterkanaal. De HSP biedt niet alleen een realistisch geluidsbeeld dat de ervaring van echte luidsprekers simuleert, het levert ook vocale kwaliteit met een ongekende helderheid. Dit is een nieuwe luisterervaring waarmee je vergeet dat je oordopjes draagt.

Geniet maximaal van MERIDIAN Sound

Een 6 mm custom-built driver unit optimaliseert hoe je Meridian geluid ervaart. Deze krachtige en toch compacte unit bevordert de vocale helderheid en versterkt de volle bassen.

Special EQ by Meridian

Naast de standaard immersive-modus, kun je kiezen voor drie andere voorinstellingen van Meridian's Headphone Spatial Processing (HSP).

Een gesloten ontwerp om bijgeluiden uit te sluiten

De in-ear-pasvorm zorgt voor een opmerkelijke afdichting die helpt bij het blokkeren van omgevingsgeluiden, zelfs wanneer je in een druk café, een lawaaierige werkruimte of een drukke bus zit.

Hoor je omgeving voor extra veiligheid

Met een simpele tik op je oordopjes kun je de volledige omgeving horen. Deze modusis handig als je snel een gesprek wilt voeren of wilt horen wat er in de omgeving gezegd wordtof wanneer je de straat wilt oversteken. Het is een handige en veilige manier om van muziek te genieten.

Ruisonderdrukking en Echo-onderdrukking

LG TONE Free FN6 is voorzien van ingebouwde, krachtige dubbele microfoons voor maximale helderheid. De echo-onderdrukking en ruisonderdrukking is ontwikkeld met het toonaangevende bundelalgoritme van de LG TONE nekband-serie. De technologie detecteert en minimaliseert ongewenste ruis. De onderste microfoon bevindt zich aan het einde van de steel en versterkt je stem, zelfs in een drukke ruimte.

Doodt 99,9% van de bacteriën

Je oordopjes zijn er elke dag voor je om te ontspannen, te rocken en te genieten. Maar oordopjes kunnen ook bacteriën bevatten die je niet bij je wilt hebben. De nieuwe LG TONE Free HBS-FN6 is voorzien van een UVnano-laaddoosje dat 99,9% van de bacteriën doodt tijdens het laden*. Dagelijks gebruik zonder zorgen.

Hypoallergeen en comfortabel

LG TONE Free FN6 oordopjes zijn omhuld met zachte gel-dopjes van medische kwaliteit, gemaakt met een niet-giftige en hypoallergene siliconen. Met deze comfortabele gel-dopjes hoef je je zorgen te maken over het dagelijkse gebruik.

Aansluitingen
3,5 mm aansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
USB-connectortype USB-C
Algemeen
Actieve ruisonderdrukking Ja
Draagwijze hoofdtelefoon Oordopjes
Type hoofdtelefoon In-ear
Audio
Frequentiebereik 20 - 20.000 Hz
Bediening
Koppeling met app Ja
Smart home platform Google Assistant, Apple Siri
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 5.0
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Beschermingsklasse (IP) X4
Gewicht 5,4 g
Kleur Wit
Zweet- en weerbestendig Ja
Gebruiksgemak
Draadloos Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Luidsprekerprestaties
Akoestisch systeem Gesloten
Stroom
Batterijduur met oplaadcase 18 uur
Maximale batterijduur 6 uur
Oplaadcase Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 149,99
  • Merk: LG
  • Model: HBS-FN6BK
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: HBSFN6BKToneFreeWitLGHoofdtelefoonHoofdtelefoonsheadphones