SureColor SC-P900 Epson Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

De SureColor SC-P900 is ontwikkeld voor creatievelingen die oog hebben voor detail en die waarde hechten aan krachtige hardware die esthetisch aantrekkelijk is. De SC-P900 weet vorm en functie goed te combineren. De nauwkeurigheid en kwaliteit van de uitvoer is verbeterd door de diepste zwarttinten en een uitgebreid blauw kleurenspectrum.

Beeldnauwkeurigheid en -diepte
De SC-P900 fotoprinter is ontwikkeld om standaard een uitstekende afdrukkwaliteit te leveren. De UltraChrome Pro 10-inkt, de nieuwe F10 printkop en verbeterde overcoating-technologie voor diepere zwarttinten (BEO) voor betere details en texturen in zwarte velden zorgen voor de diepere zwartintensiteit en betere overgangen, betere zwarttinten en een verminderde korreligheid. Dankzij het blauwe kleurenspectrum kan de gebruiker de afbeelding zoals deze op het scherm te zien is accurater afdrukken.

Ebsthetisch aantrekkelijk en minimalistisch design
Ebsthetisch aantrekkelijk en minimalistisch design Net zo mooi als de afbeeldingen die deze fotoprinter afdrukt en ontworpen zonder compromissen op afdrukkwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit. Dit elegante, compacte en onopvallende design past goed bij de meeste creatieve werkplekken of thuisstudio's. Het apparaat is beschermd tegen stof en vuil.

Gebruiksvriendelijk
De eenvoud van het design draagt bij aan het gebruiksgemak van de SC-P900. Deze bevat een aanpasbare gebruikersinterface, interne verlichting, geïntegreerde roll-unit zonder spoel, papierinvoer van ASF, eenvoudige media-profielinstellingen en printen vanaf smart devices. De zwarte inkt hoeft niet vervangen te worden dankzij de nieuwe F10 printkop voor 10 kleuren.

Flexibiliteit die past bij uw ambitie
Drukt tot 17 inch af op verschillende soorten papier zoals foto-, fine art-papier en dikke matte media als posterbord (tot 1,5 mm dikte).

Aansluitingen
USB-aansluiting Ja
USB-connectortype USB-A
Algemeen
Afdruktechnologie Inkjetprinter
Connectiviteit
Bluetooth Nee
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Gewicht 1260 g
Kleur Zwart

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.199,00
  • Merk: Epson
  • Model: C11CH37401
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SureColorSCP900EpsonFotoprinterPrinters voor foto's