WAX32M05FG Bosch Print 

Niet op voorraad, op bestelling

EXCLUSIV voordelen — EXCLUSIV DESIGN — AquaStop — Bosch verlengde waarborg

4D-Wassysteem

Het water wordt intensief in de was geïnjecteerd en het wasmiddel wordt optimaal benut, voor een perfect resultaat.

Optimale wasprestaties, zelfs bij een volle belading. Het innovatieve 4D-wassysteem garandeert een perfect schone was.

Een extra dispenser injecteert het water en het wasmiddel centraal in de trommel met verhoogd toerental. In de gevormde “wastunnels” worden het toegevoegde water en wasmiddel gelijkmatig over het wasgoed verspreid.

Antivlekkenautomaat

Verwijdert de 4 tot 16 meest hardnekkige vlekken, van gras tot rode wijn. Temperatuur, trommelrotatie en inweektijd worden automatisch aangepast.

EcoSilence Drive

Duurzame, krachtige en bijzonder stille motor die zijn energie haalt uit een permanente magneet en is uitgerust met de modernste aandrijftechniek.

AquaStop

Bosch levenslange garantie tegen waterschade. Het AquaStop-systeem biedt uw toestel een levenslange garantie tegen waterschade.

AquaStop is opgebouwd uit een veiligheidsklep aan de waterkraan, een toevoerbuis met automatische drukvermindering en een bijkomende veiligheidsslang, een bodemkuip met vlotter en een automatisch inschakelende afvoerpomp.

Voor u moet alles even onberispelijk werken als het eruitziet. Dat u dergelijke hoge eisen stelt, is in uw huis te zien – het is tot in het kleinste detail doordacht en hoogwaardig ingericht. Daarom overtuigen ook uw huishoudtoestellen met hun buitengewone kwaliteit en eersteklas design.

Vanaf nu biedt uw woning u geavanceerde nieuwe mogelijkheden – dankzij de Home Connect-functie. Bedien uw huishoudtoestellen moeiteloos op afstand, en houd te allen tijde een oogje in het zeil. U krijgt ook continu toegang tot alle digitale gebruiksaanwijzingen en tot handige tips die u het dagelijkse leven een stuk makkelijker maken – met uiteraard perfecte resultaten.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 899,99
  • € 1.139,00
  • Merk: Bosch
  • Model: WAX32M05FG
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: WAX32M05FGSerie 8BoschWasmachine