Paris u'select Zoutmolen 18cm Grafiet Peugeot Print 

De zoutmolen Paris met de iconische vorm, is op unieke wijze uitgevoerd in een zeer eigentijdse antracietgrijze kleur die verrast door de gemetalliseerde reflecties die op een subtiele manier inspelen op de houtnerven. Ontdek de zoutmolen Paris u'Select grafiet van Peugeot.

Het archetype van de molen, het model Paris van Peugeot, herkenbaar aan zijn gebogen vorm, is een referentie in de wereld van de gastronomie. Hij is hier te vinden in een nieuwe chique en elegante antracietgrijze afwerking met een lichte gemetalliseerde uitstraling die de houtnerven in de verf zet, waardoor een verbluffend grafisch spel ontstaat. Deze manuele zoutmolen van 18 cm is op een unieke wijze uitgerust met een door Peugeot gepatenteerd maalwerk dat het mogelijk maakt om de maalgraad van het zout in één enkele beweging in te stellen. Hiervoor, volstaat het gewoon te draaien aan de ring in de voet van de molen, die een schaalverdeling heeft van 1 tot 6. Zo krijgt u de perfecte maalgraad voor elk gerecht. De zoutmolen Paris grafiet u'Select van 18 cm, die even mooi is als functioneel, zal onmisbaar worden in uw keuken.

- Vervaardigd in Frankrijk
- Nieuwe afwerking, antracietgrijs met een licht gemetalliseerd effect
- PEFC™-hout afkomstig uit Franse bossen
- U'Select-systeem met instelbare maalgraad: 6 vooraf ingestelde maalgraden
- Wateroplosbare tint en vernis
- Zijn maalwerk heeft een onbeperkte garantie
- Voor het malen van droge zoutkristallen (steenzout) die maximaal 4 mm groot zijn.
- Klaar voor gebruik: inclusief zoutkristallen
- Niet gebruiken voor nat zeezout, zelfs niet als het gedroogd is

 

 

De Peugeot manuele pepermolen/zoutmolen Paris u’Select is een ideaal instrument, omdat men de peper op het laatste moment maalt om voluit te kunnen genieten van al zijn aroma’s. Met zijn ingenieus systeem voor een instelbare maalgraad kunt u eenvoudig kiezen uit de maalgraad van de peper die het meest aangepast is aan uw culinaire creaties. Fijner gemalen peper geeft zijn pikante smaak vrij. Anderzijds legt een grovere maalgraad meer de nadruk op zijn onverwachte aroma’s. Behalve functioneel is de houten pepermolen Paris u’Select bijzonder elegant. De molen Paris, met zijn gladde silhouet en zeer slanke grootte, heeft bovenaan een goudkleurige knop die hem een zeer delicaat accent geven. Hij zal voor sensatie zorgen bij uw gasten, in de keuken en aan tafel.
Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 18 cm
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Grafiet
Materiaal Hout
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 39,90
  • Merk: Peugeot
  • Model: 39417
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ParisuselectZoutmolen18cmGrafietParis u'selectPeugeotZoutmolens