Fidji Pepermolen hout Grafiet/inox 15cm Peugeot Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Het silhouet van de Fidji pepermolen grafiet van 15 cm doet denken aan sensualiteit, charme en elegantie. De gebogen beukenhouten body past perfect bij zijn geborstelde roestvrijstalen kop. De antracietgrijze tint die speelt met het licht zorgt ervoor dat het een must wordt.

De Fidji pepermolen grafiet van 15 cm is schitterend. Zijn ranke houten body is een blikvanger, de combinatie van inox en hout gebeitst in een antracietgrijze kleur met gemetalliseerde reflecties zorgt voor een verleidelijk contrast. Deze molen met wespentaille is makkelijk en aangenaam om vast te nemen. Achter zijn matte knop gemarkeerd met de leeuwenkop gaat een ingenieus instelbaar maalwerk schuil. Hoe sterker de knop is aangedraaid, hoe fijner de maalgraad van de peper. Omgekeerd, hoe verder hij tot zijn maximum is losgedraaid, hoe grover de maling zal zijn. Deze molen van Franse makelij is uitgerust met een efficiënt en resistent stalen maalwerk voor peper, met onbeperkte garantie. Het hout dat wordt gebruikt voor de productie van deze molen is afkomstig uit lokale bossen met het PEFC?-label. Kies de peper van uw keuze en breng uw gerechten op smaak zoals u dat wenst. Zwarte, witte, groene, rode of korianderzaadjes en roze bessen (indien gemengd met een van deze pepers, maximaal 15%), zal uw pepermolen Fidji hun smaak in een mum van tijd vrijgeven.

- Vervaardigd in Frankrijk
- Nieuwe afwerking, antracietgrijs met een licht gemetalliseerd effect
- PEFC™-hout afkomstig uit Franse bossen
- Wateroplosbare tint en vernis
- Zijn maalwerk heeft een onbeperkte garantie
- Om zwarte, witte, groene of rode pepers, roze bessen (maximaal 15% in een pepermengeling) en korianderzaadjes te malen
- Klaar voor gebruik: peperkorrels inbegrepen

 

Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 15 cm
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Grafiet
Materiaal Hout, Inox
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 42,90
  • Merk: Peugeot
  • Model: 39486
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: FidjiPepermolenhoutGrafietinox15cmFidjiPeugeotPepermolens