Grind & Infuse Perfetta (Type 1019) Solis Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

De Solis Grind & Infuse Perfetta is een halfautomatische espressomachine die alles in huis heeft om de perfecte espresso, cappuccino of andere koffie variatie te maken.

De ZERO STATIC™ koffiemolen met 25 maalinstellingen zorgt ervoor dat uw koffiebonen perfect gemalen worden voor een heerlijke kop koffie. De microtimer en geheugenfunctie zorgen voor een nauwkeurige dosering op een tiende van een seconde, elke keer opnieuw.

De geïntegreerde voorpercolatie maakt gemalen koffie onder lage druk vochtig voorafgaand aan het zetten onder hoge druk voor een evenwichtige smaak.

Ook beschikt deze koffiemachine met bonen over een adaptieve PID-regelaar, die de watertemperatuur continu controleert en stabiliseert. De juiste temperatuur is belangrijk om de aroma's van uw koffie volledig tot ontwikkeling te brengen. Daarnaast kunt u de koffiezettemperatuur tot 5 °C hoger of lager zetten, om optimaal te kunnen genieten van uw perfecte koffie.

Het professionele 360°-stoompijpje zorgt voor micro-melkschuim van barista-kwaliteit met een zoete, uitgebalanceerde smaak, om te kunnen genieten van een perfecte cappuccino of latte macchiato.

De machine is uitgerust met een gemakkelijk afneembaar waterreservoir van 2,6 liter inclusief BRITA INTENZA-waterfilter, om de waterkwaliteit en koffiesmaak te verbeteren.

Dankzij de digitale microtimer heeft u volledige controle over uw koffie. Het multifunctionele 3-cijferige display weergeeft de maaltijd en zettijd tot op een tiende van een seconde en support berichten.

Een product ontwikkeld met een passie voor koffie om het beste uit elke koffieboon te halen. Het perfecte apparaat om koffie te zetten zoals een echte barista dat doet!

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Solis
  • Model: 98036
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GrindInfusePerfettaType1019SolisEspressomachineToestellen EspressoApparaten espressoMachines Espresso