GN1406231XBN Beko Print 

Niet op voorraad, op bestelling

4 deurs koelkast no frost inox **** No Frost 4 deur/portes NO MULTI ZONE

Als je koelkast een brommende en gorgelende energieslurper is, is het tijd om over te stappen. Dankzij het innovatieve ontwerp koelt de ProSmart™-invertercompressor sneller en energiezuiniger, en werkt bovendien vier keer stiller dan de gemiddelde koelkastcompressor. Het apparaat past zich sneller aan temperatuurschommelingen aan, houdt levensmiddelen langer vers en werkt energiezuinig.

Vlees, vis en zuivel hebben een lagere temperatuur nodig om vers te blijven. In het CoolRoom®-compartiment bewaar je deze producten net boven het vriespunt en bij een optimale vochtigheidsgraad. Zo blijven levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol.

Het kan een lastige klus zijn om al je boodschappen in de koelkast te krijgen, vooral grotere dingen zoals flessen. Met FlexiLift® kun je zelf de plaats van een van de deurrekken bepalen. Je kunt de hoogte aanpassen met maximaal acht cm, zelfs als het rek vol is. Zo krijg je er onder meer dan voldoende ruimte.

Soms is het lastig om alles in de koelkast te kunnen zien, vooral in de hoeken en achterin. Met Led Illumination® wordt de koelkast bovenin en bij elk rek met ledlampjes verlicht, zodat je de hele inhoud duidelijk kunt zien. Bovendien is ledverlichting energiezuiniger dan standaard verlichting.

Dankzij het veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Breng je koelkast in vakantiesfeer als je op reis gaat. In de vakantiestand bespaar je energie door het koelgedeelte uit te schakelen, maar de vriezer te laten draaien. Diepgevroren levensmiddelen blijven bewaard, terwijl je energierekening lager wordt.

Algemeen
Totale netto inhoud 572 Liter
Type koelkast Vierdeurskoelkast
Vriesgedeelte Ja
Energieverbruik
Energieklasse F
Geluidsniveau 39 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 406 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 3
Breedte 90,8 cm
Diepte 70,5 cm
Hoogte 182 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Grijs, inox
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Koelen
Netto inhoud vershoudzone 130 Liter
Super koelen Ja
Totale netto inhoud koelkast 376 Liter
Vershoudzone of -lade Ja
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Ja
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 10 uur
Invriescapaciteit 4,6 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 196 Liter
No Frost Ja
Super invriezen Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

F
  • € 1.699,99
  • Merk: Beko
  • Model: GN1406231XBN
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GN1406231XBNBekoKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten