GN163130PTN Beko Print 

Niet op voorraad, op bestelling

side by side no frost **** No Frost Side by side inox

Vitaminen in groenten en fruit gaan niet langer verloren in de koeling! De driekleurentechnologie van HarvestFresh bootst de 24-uurs zonnecyclus in de crisper na, waardoor vitamines langer behouden blijven. Deze unieke technologie in uw groentevak zorgt ervoor dat u kunt genieten van voedzame maaltijden en een gezondere levensstijl.

Het is lastig om vis naast die heerlijke taart in de vriezer te bewaren zonder dat de geuren zich vermengen. De aparte koelsystemen van NeoFrost™ dubbele koeling voor elk compartiment zorgen voor een ideale luchtcirculatie en optimale temperaturen in zowel de vriezer als de koelkast. Levensmiddelen blijven daardoor langer vers, terwijl er geen ijsafzetting plaatsvindt en geuren zich niet vermengen.

Als je koelkast een brommende en gorgelende energieslurper is, is het tijd om over te stappen. Dankzij het innovatieve ontwerp koelt de ProSmart™-invertercompressor sneller en energiezuiniger, en werkt bovendien vier keer stiller dan de gemiddelde koelkastcompressor. Het apparaat past zich sneller aan temperatuurschommelingen aan, houdt levensmiddelen langer vers en werkt energiezuinig.

Dankzij het veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Breng je koelkast in vakantiesfeer als je op reis gaat. In de vakantiestand bespaar je energie door het koelgedeelte uit te schakelen, maar de vriezer te laten draaien. Diepgevroren levensmiddelen blijven bewaard, terwijl je energierekening lager wordt.

Algemeen
Type koelkast Side-by-side (Amerikaans)
Vriesgedeelte Ja
Energieverbruik
Energieklasse F
Geluidsniveau 38 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 412 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 2
Breedte 91 cm
Diepte 70,5 cm
Hoogte 179 cm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Grijs, inox
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 368 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur Ja
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 9 uur
Invriescapaciteit 13 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 212 Liter
Super invriezen Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

F
  • € 1.149,99
  • Merk: Beko
  • Model: GN163130PTN
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GN163130PTNBekoKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten