⏰ BLACK FRIDAY DEALS : een product ergens anders goedkoper gezien? Neem contact met ons en wij doen het nodige! ⏰ dit via chat of mail !

SRS-RA3000 Premium Draadloze Speaker Zwart Sony Print 

Ervaar ruimtevullend geluid
Of u nu lekker op de bank ligt met een goed boek of zich uitslooft in de keuken, geniet ondertussen van sfeervol geluid dat de hele ruimte vult. Met deze compacte draadloze speaker kan het overal in uw huis.

Wat is sfeervol geluid dat de hele ruimte vult?
Of u nu aan het lezen, koken, werken of bijkletsen bent, sfeervol geluid dat de hele ruimte vult is perfect voor op de achtergrond. Net als achtergrondmuziek in uw favoriete café is de muziek rustig en onopvallend. Het geluid wordt zowel horizontaal als verticaal verspreid, zodat u overal in huis de juiste sfeer kunt creëren.

Zo werkt sfeervol, ruimtevullend geluid
Sfeervol, ruimtevullend geluid wordt gecreëerd door diverse technologieën, die samen muziek produceren die u volledig meesleept met geluid dat ieder hoekje van de kamer bereikt.

Omnidirectioneel geluid en diepe bas
Een diffuser verspreidt het geluid horizontaal door de ruimte, van muur tot muur en tegelijkertijd zorgt een dubbele passieve radiator voor een diepe bas.

360 Reality Audio2 of Immersive Audio Enhancement
360 Reality Audio volgt driedimensionele gegevens over de locatie van geluid, zodat de apparaten een sfeervol geluid kunnen geven die de hele ruimte vult. Is dat niet beschikbaar? Geen probleem. Immersive Audio Enhancement, een uniek algoritme van Sony, levert effectief uw favoriete nummers met sfeervol geluid dat de hele ruimte vult.

Tweeterbalk zorgt voor geluid dat de hele ruimte vult
De tweeterbalk produceert geluidsgolven die elkaar overlappen, zodat er een omhoog gericht golvenpatroon ontstaat. Dit helpt om de hele ruimte met geluid te vullen, zodat de SRS-RA3000 u optimaal geluid biedt, waar u ook bent in de ruimte.

Omnidirectioneel geluid en diepe bas
Een diffuser verspreidt het geluid horizontaal door de ruimte, van muur tot muur en tegelijkertijd zorgt een dubbele passieve radiator voor een diepe bas.

360 Reality Audio2 of Immersive Audio Enhancement
360 Reality Audio volgt driedimensionele gegevens over de locatie van geluid, zodat de apparaten een sfeervol geluid kunnen geven die de hele ruimte vult. Is dat niet beschikbaar? Geen probleem. Immersive Audio Enhancement, een uniek algoritme van Sony, levert effectief uw favoriete nummers met sfeervol geluid dat de hele ruimte vult.

Slim en eenvoudig in gebruik
Eenvoudig in te stellen en moeiteloos in gebruik. De RA3000 past net zo naadloos in uw leven als in uw huis.

Draadloos met Bluetooth®-technologie
Koppel uw speaker via Bluetooth®-technologie met uw smartphone of tablet om uw muziekcollectie naadloos te streamen.

Wi-Fi-connectiviteit
Gebruik een WiFi-verbinding om via uw speaker toegang te krijgen tot uw favoriete online streamingsdiensten en om de afspeellijst vanaf uw telefoon te bedienen.

Compatibel met Spotify Connect™
Speel Spotify direct via uw speaker af met de Spotify Connect™-app op uw apparaat voor volledige afstandsbediening.

Chromecast built-in
Stream muziek, online radio en podcasts vanaf uw smartphone, tablet of laptop naar uw audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Muziek in meerdere kamers
Voeg de RA3000 toe aan een speakergroep in de Google Home-app.5 Zo kunt u verschillende nummers afspelen in verschillende kamers, of dezelfde muziek afspelen in het hele huis, via de app of via de speaker van uw Assistent.

Voice control (Stembesturing)
Hebt u een apparaat met Alexa of Google Assistant built-in? In dat geval kunt u de RA3000 bedienen met uw stem. Voeg de RA3000 toe aan de speakergroep via de app van Google Home of Amazon Alexa en vervolgens hoeft u alleen nog maar een spraakgestuurde opdracht te geven. Of u nu muziek wilt afspelen, het volume wilt wijzigen of gebruikt wilt maken van de vele andere functies.

Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app
Download de Sony | Music Center app naar uw smartphone en geniet van draadloze bediening van uw muziek. Daarnaast kunt u afspeellijsten selecteren, nummers in de wachtrij zetten en instellingen wijzigen, zoals EQ.

Past het volume automatisch aan
Sommige nummers worden harder afgespeeld en sommige zachter, dus moet u telkens het volume veranderen. De RA3000 lost dit probleem op door elk nummer te analyseren en automatisch af te spelen op een consistent volume. U hoeft dus niets meer te doen.

Draadloze verbinding met uw TV6
Wilt u het geluid van uw tv versterken? Met Bluetooth®-verbinding sturen compatibele BRAVIA®-TVs draadloos geluid naar de RA3000, voor een spannende kijkervaring. Met minder vertraging wordt het geluid beter afgestemd op wat er te zien is op het scherm.

Waar zet u uw SRS-RA3000 neer?
Dankzij het compacte formaat en de kleine voetafdruk kunt u de RA3000 bijna overal plaatsen. De speaker is bestand tegen vocht7, dus kunt u hem zelfs in de keuken of in de badkamer gebruiken. Waar u hem ook neerzet, de automatische geluidskalibratie en het automatische volume zorgen voor optimale audioprestaties.

Vochtbestendig
De RA3000 is bestand tegen vocht, dus u kunt hem gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de keuken of zelfs de badkamer.

Automatische geluidskalibratie
Waar u uw RA3000 ook neerzet, zet hem aan, speel muziek af en het apparaat kalibreert zichzelf automatisch voor optimale audioprestaties, dankzij een interne microfoon en het unieke algoritme van Sony. U hoeft de microfoon niet handmatig te testen, want er wordt standaard al gezorgd voor perfect, sfeervol geluid dat de hele ruimte vult.

Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Type speaker Pendelspeaker, Party
Bediening
Bedienen met stem Ja
Koppeling met app Ja
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 2.0
Chromecast Ja
Spotify Connect Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3), Wi-Fi 802.11a (Wi-Fi 2)
Fysieke kenmerken
Breedte 146 mm
Diepte 155 mm
Gewicht 2500 g
Hoogte 247 mm
Kleur Zwart

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 199,95
  • € 299,99
  • Adviesprijs € 300,00
  • Merk: Sony
  • Model: SRSRA3000B.CEL
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
Black Friday
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SRSRA3000PremiumDraadlozeSpeakerZwartSonyDraadloze speakers