GLE 50 Center 2-weg center LS zwart Canton Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze eigenschappen behoren de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al jaren tot de meest populaire luidsprekers in Europa. Nu hebben we de succesvolle GLE-modellenreeks volledig herzien - zowel visueel als technisch. Wat is gebleven is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. Onze gloednieuwe middenluidspreker GLE 50 wil in het middelpunt van de belangstelling staan: met zijn twee 154 mm bas-middentonenluidsprekers van titanium speelt hij altijd precies en dynamisch in een gesloten behuizing. Met de ondersteuning van de 25 mm tweeter met aluminium-mangaan membraan is hij perfect uitgerust om het geluid van je homecinemasysteem thuis te optimaliseren. De uitstekende technische uitrusting zorgt voor een groot luisterplezier met het beste Canton-geluid voor een lange tijd.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. De optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Allereerst willen we onze excellente titanium drivers noemen, die mee mogen in de huidige GLE-serie. Twee 154 mm titanium chassis in een gesloten behuizing reproduceren de diepste tonen duidelijk en krachtig en garanderen een gebalanceerde en neutrale weergave van de middentonen met een uitstekende detailresolutie. Ze zijn uitgerust met stevige manden van polycarbonaat, krachtige magnetische aandrijvingen en de nieuwste generatie drievoudig gevouwen wave-surrounds, waardoor de luidsprekers zeer dynamisch kunnen spelen met de minste vervorming. De perfecte aanvulling komt in het spel in de vorm van ons volwassen en beproefde aluminium-mangaan tweetersysteem met 25 mm dome: een nauwkeurig berekende golfgeleider en de geoptimaliseerde 2,5-weg crossover maken weergave tot 40.000 Hertz mogelijk - met zelfs een ideale geluidsuitstraling weg daarvan de hoofdas van het gehoor.

De 2,5-weg center speaker GLE 50 heeft een modern en discreet design. Door zijn harmonieuze verhoudingen en de aantrekkelijke behuizingsvarianten in "zwart decor", "wit decor" of "macassar decor" voelt de GLE 50 Center zich thuis in elke woonomgeving. Het front van de GLE 50 Center is mat zwart gelakt of satijnwit. Een sieraad voor de huidige GLE-serie is de zwarte stoffen bekleding, die magnetisch op het schot is bevestigd. Het is royaal afgerond op de hoeken, waardoor het midden een onafhankelijk, aantrekkelijk gezicht krijgt. De goed geproportioneerde Center GLE 50 kan worden geplaatst op of in een tv-meubel onder een televisie. Als alternatief kan het perfect akoestisch en optisch als center in het spel worden gebracht op de optioneel verkrijgbare luidsprekerstandaard LS 660. Met afmetingen van 45,5 x 17 x 30 centimeter is het gewicht van de geconstrueerd centrum is inclusief 8,6 kilogram.

U kunt de 2,5-weg centerluidspreker GLE 50 uitbreiden met andere modellen uit de GLE-serie om zo een krachtig, krachtig meerkanaals homecinemasysteem te creëren. Gebruik bijvoorbeeld onze GLE 90 als hoofdluidspreker en combineer de GLE 50 Center met de GLE 30 als surroundluidsprekers. De subwoofer Power Sub 12, die daar perfect mee harmonieert, neemt het actieve laagfrequente gedeelte over en zorgt voor een krachtige bas in de thuistheater. Afhankelijk van je voorkeuren en eisen kun je ook je eigen persoonlijke multi-channel home cinema-droom samenstellen uit het grote GLE-portfolio en ultiem filmplezier beleven in je eigen vier muren. Verbind je speakers met onze slimme elektronica module Smart Amp 5.1 en begin in de draadloze wereld van muziekstreaming. Hij vervangt gemakkelijk een klassieke AV-receiver en biedt een onvergelijkbare verscheidenheid aan combinaties en aansluitingen - met het beste geluid en minimale afmetingen.

Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 140 W
Type speaker Center
Audio
Frequentiebereik 30 - 40000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 45,5 cm
Diepte 31 cm
Gewicht 8,6 kg
Hoogte 17 cm
Kleur Zwart
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 2-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 339,99
  • Merk: Canton
  • Model: 04185
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE50Center2wegcenterLSzwartCantonLuidsprekerSpeakersBoxen