GLE 10 2-weg onwall LS makassar (2 st) Canton Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze eigenschappen behoren de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al jaren tot de meest populaire luidsprekers in Europa. Nu hebben we de succesvolle GLE-modellenreeks volledig herzien - zowel visueel als technisch. Wat is gebleven is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. De vlakke wandluidspreker GLE 10, die slechts tien centimeter diep is, is bijzonder onopvallend en flexibel in gebruik. Ideaal als stereo- of effectluidspreker met ondersteuning van een subwoofer. Dankzij de geïntegreerde muurbeugel kan hij eenvoudig worden geïnstalleerd en levert hij in een mum van tijd het beste Canton-geluid voor je woonruimte. Technisch uitgekiend luidsprekerchassis en de vaardige klankafstemming garanderen langdurig luisterplezier. Nieuw en uniek in deze prijs- en grootteklasse: luidsprekerchassis van titanium voor maximale precisie en puur luisterplezier.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. De optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Allereerst willen we onze excellente titanium drivers noemen, die mee mogen in de huidige GLE-serie. Visueel zijn de GLE 10 onopvallend, maar hun geluid maakt een grote indruk op hun luisteraars. Ons aluminium-mangaan tweetersysteem met 25 mm dome, dat zorgt voor fijn opgeloste hoge tonen en een extreem gedetailleerd geluid in de GLE 10, is goed ontworpen en heeft zich goed bewezen. De ideale speelpartner is de krachtige 154 mm bas-midrange driver met een titanium membraan - voor nauwkeurige, heldere bassen in een gesloten behuizing. Bovendien zorgt dit lichte maar extreem stijve membraan voor een gebalanceerde en neutrale weergave van de middentonen met een uitstekende detailresolutie. De woofer is voorzien van een stevige polycarbonaat korf, een krachtige magneetaandrijving en de laatste generatie van de laatste generatie van de nieuwste generatie triple-fold wave surrounds waardoor de luidspreker zeer dynamisch kan spelen met de minste vervorming. Het spectrum van de wandluidspreker GLE 10 strekt zich uit tot 40.000 Hertz - dankzij de nauwkeurig berekende en optimaal gevormde golfgeleider met ideale geluidsuitstraling, ook aan de zijkant van de luidspreker.

De 2-weg wandluidsprekers GLE 10 zijn universeel inzetbaar met harmonieuze proporties en een neutraal en modern design. Door de behuizing, die slechts tien centimeter diep is, blijven ze optisch discreet en passen ze in elke woonkamer. De behuizing van de compacte luidspreker is verkrijgbaar in de varianten "zwart decor", "wit decor" en "macassar decor". De baffles zijn zwart of wit geverfd, afhankelijk van het gekozen ontwerp. Geluidsneutrale stoffen hoezen in zwart houden magnetisch op de schotten vast en verbergen desgewenst het zicht op de fijne Canton-technologie. De GLE 10 zijn slechts tien centimeter diep en dankzij hun geïntegreerde muurbeugel kunnen de platte speakers gemakkelijk aan de muur worden opgehangen.

De universele 2-weg wandluidspreker GLE 10 kan worden uitgebreid met andere modellen uit de GLE-serie om zo een krachtig, krachtig meerkanaals homecinemasysteem te creëren. U kunt bijvoorbeeld onze GLE 70 als hoofdluidspreker gebruiken, een GLE 50-center combineren en een paar GLE 10 als surroundluidsprekers toevoegen. De subwoofer Power Sub 8, die er perfect mee harmonieert, neemt het actieve laagfrequente gedeelte over en zorgt voor een krachtige bas in de thuisbioscoop. Afhankelijk van je voorkeuren en eisen kun je ook je eigen persoonlijke multi-channel home cinema-droom samenstellen uit het grote GLE-portfolio en ultiem filmplezier beleven in je eigen vier muren. Verbind je speakers met onze slimme elektronica module Smart Amp 5.1 en begin in de draadloze wereld van muziekstreaming. Hij vervangt gemakkelijk een klassieke AV-receiver en biedt een onvergelijkbare verscheidenheid aan combinaties en aansluitingen - met het beste geluid en minimale afmetingen.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 419,00
  • Merk: Canton
  • Model: 04174
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE102wegonwallLSmakassar2stCantonLuidsprekerSpeakersBoxen