GLE 70 25-weg floorstand LS wit Canton Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze eigenschappen behoren de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al jaren tot de meest populaire luidsprekers in Europa. Nu hebben we de succesvolle GLE-modellenreeks volledig herzien - zowel visueel als technisch. Wat is gebleven is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. De kleinste vloerstaande luidspreker in het grote modellengamma met een sterke prijs-prestatieverhouding heet de GLE 70. Hoewel de luidspreker met zijn bescheiden behuizingsafmetingen visueel ingetogen is, maakt hij indruk met een dynamisch en volwassen geluid. Het akoestische werk wordt gedeeld door drie technisch uitstekende luidsprekerchassis op het slanke schot. Resultaat: uniek Canton-geluid met diepe bassen, neutrale middentonen en gedetailleerde, fijn opgeloste hoge tonen.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. De optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Allereerst willen we onze excellente titanium drivers noemen, die mee mogen in de huidige GLE-serie. Twee titanium chassis in 174 mm-formaat in de optimaal gedimensioneerde basreflexbehuizing geven diepe tonen op een krachtige en zuivere manier weer. Ze zijn uitgerust met stevige polycarbonaat manden, krachtige magnetische aandrijvingen en de nieuwste generatie drievoudig gevouwen wave surrounds waardoor de speakers zeer dynamisch kunnen spelen met de minste vervorming: dit is bijna uniek in deze maat en prijsklasse. De perfecte aanvulling komt in de vorm van ons volwassen en beproefde aluminium-mangaan tweetersysteem met 25 mm dome: complexe golfgeleiders voor ideale geluidsstraling en koppeling en geoptimaliseerde crossovers maken weergave tot 40.000 Hertz mogelijk.

De 2,5-weg speakers GLE 70 zijn modern en discreet. Door hun harmonieuze proporties en de aantrekkelijke behuizingsvarianten in zwart decor of wit decor passen de compacte vloerstaande luidsprekers in elke woonomgeving. De baffles van de GLE 70 zijn matzwart of satijnwit geverfd. De zwarte stoffen hoezen die magnetisch aan de baffles zijn bevestigd, zijn een sieraad voor de huidige GLE-serie. Ze zijn royaal afgerond aan de hoeken, waardoor de vloerstaande luidsprekers een onafhankelijk, aantrekkelijk gezicht krijgen. De goed geproportioneerde basreflex vloerstaande luidsprekers GLE 70 zijn 19 centimeter dun, 95 centimeter hoog en 28 centimeter diep. Vier in de onderkant van de behuizing geïntegreerde apparaatvoetjes zorgen ervoor dat hij stevig op de vloer staat.

De discrete 2,5-weg vloerstaande luidspreker GLE 70 kan worden uitgebreid met andere modellen uit de GLE-serie om een ??krachtig, krachtig meerkanaals homecinemasysteem te creëren. Gebruik bijvoorbeeld onze GLE 70 als hoofdluidspreker, combineer de bijpassende GLE 50 center en de GLE 20 als surroundluidsprekers. De subwoofer Power Sub 10, die er perfect mee harmonieert, neemt het actieve laagfrequente gedeelte over en zorgt voor een krachtige bas in de thuisbioscoop. Afhankelijk van je voorkeuren en eisen kun je ook je eigen persoonlijke multi-channel home cinema-droom samenstellen uit het grote GLE-portfolio en ultiem filmplezier beleven in je eigen vier muren. Verbind je speakers met onze slimme elektronica module Smart Amp 5.1 en begin in de draadloze wereld van muziekstreaming. Hij vervangt gemakkelijk een klassieke AV-receiver en biedt een onvergelijkbare verscheidenheid aan combinaties en aansluitingen - met het beste geluid en minimale afmetingen.

Algemeen
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 170 W
Type speaker Center
Audio
Frequentiebereik 25 - 40000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 19 cm
Diepte 29 cm
Gewicht 15,2 kg
Hoogte 96 cm
Kleur Wit
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 2,5-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 449,99
  • Merk: Canton
  • Model: 04189
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE7025wegfloorstandLSwitCantonLuidsprekerSpeakersBoxen