GLE 10 2-weg onwall LS zwart (2 st) Canton Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze functies zijn de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al vele jaren een van de populairste luidsprekers in Europa. Nu hebben we het succesvolle GLE-modelassortiment volledig herzien , zowel visueel als technisch. Wat overbleef is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. De vlakke wandluidspreker GLE 10, die slechts tien centimeter in de diepte bouwt, is bijzonder onopvallend en flexibel in gebruik. Het is ideaal als stereo- of effectluidspreker met subwooferondersteuning. Dankzij de geïntegreerde wandmontage is hij eenvoudig te monteren en levert hij in een mum van tijd het beste Kantongeluid voor uw leefruimte. Technisch geavanceerd luidsprekerchassis en vakkundige geluidsafstemming garanderen een langdurig luisterplezier. Nieuw en uniek in deze prijs- en maatklasse: Luidsprekerchassis gemaakt van Titanium voor de hoogste precisie en puur luisterplezier.

Het verlangen naar het beste geluid betekent veel hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. De optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Bovenal zijn hier onze uitstekende drivers gemaakt van titanium, die mogen overstappen naar de huidige GLE-serie. Visueel zijn de GLE 10 onopvallend, maar klinken ze een aanzienlijke indruk op hun luisteraars. Ons aluminium-mangaan hoogfrequente systeem met 25 mm calotte is volwassen en beproefd, wat zorgt voor de meest nauwkeurig opgeloste hoogtes en een enorm gedetailleerd geluid in de GLE 10. De ideale speelpartner is de krachtige 154 mm woofer met titanium membraan – voor precieze, scherpe bassen in gesloten behuizing. Bovendien zorgt dit lichtgewicht maar extreem stijve membraan voor een uitgebalanceerd en neutraal mid-play met een uitstekende detailresolutie. De woofer is uitgerust met een stabiele polycarbonaat mand, krachtige magnetische aandrijving en de nieuwste generatie drievoudig gevouwen wave-sicke, waardoor de luidspreker zeer dynamisch kan spelen bij de geringste vervorming. Het spectrum van de gle 10 wandluidspreker bereikt tot 40.000 hertz – dankzij de nauwkeurig berekende en optimaal gevormde golfgeleider met ideale geluidsstraling ook aan de zijkant van de luidspreker.

Harmonieus in verhoudingen en neutraal en modern van ontwerp, kunnen de 2-weg wandluidsprekers GLE 10 universeel worden gebruikt. Door de behuizing, die slechts tien centimeter diep is, blijven ze visueel discreet en passen ze in elke woonkamer. De behuizing van de compacte luidsprekers is verkrijgbaar in de varianten "Black Decor", "White Decor" en "Makassar Decor". De geluidswanden zijn zwart of wit geschilderd, afhankelijk van het gekozen ontwerp. Geluidsneutrale stoffen hoezen in zwart houden magnetisch op de geluidswanden en verbergen, indien gewenst, het zicht op de fijne Kantontechniek. De GLE 10 is slechts tien centimeter diep en dankzij de geïntegreerde wandhouder kunnen de platte luidsprekers eenvoudig aan de muur worden gehangen.

De universeel toepasbare 2-weg wandluidspreker GLE 10 kan worden uitgebreid met verdere modellen uit de GLE-serie tot een geluidssterk, krachtig meerkanaals thuisbioscoopsysteem. Als hoofdluidspreker kunt u bijvoorbeeld onze GLE 70 nemen, een GLE 50 Center combineren en een paar GLE 10 als surroundluidsprekers toevoegen. Het actieve low-tone gedeelte wordt geleverd door de ideaal harmonische subwoofer Power Sub 8, die zorgt voor een enorme bas in de home cinema. Afhankelijk van uw voorkeuren en vereisten kunt u ook uw persoonlijke thuisbioscoop multi-channel droom creëren uit het grote GLE-portfolio en ultiem filmplezier ervaren in uw eigen vier muren. Sluit uw luidsprekers aan op ons slimme slimme elektronische apparaat Smart Amp 5.1 en begin uw weg naar de draadloze wereld van muziekstreaming. Het vervangt gemakkelijk een klassieke AV-ontvanger en biedt een ongeëvenaarde verscheidenheid aan combinaties en verbindingen - met het beste geluid en minimale afmetingen.

Algemeen
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 100 W
Type speaker Opbouw
Audio
Frequentiebereik 45 - 40.000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 17 cm
Diepte 10 cm
Gewicht 3 g
Hoogte 29,5 cm
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 2-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 419,99
  • Merk: Canton
  • Model: 04172
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE102wegonwallLSzwart2stCantonLuidsprekerSpeakersBoxen