GLE 30 2-weg bookshelf LS wit (2 st) Canton Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze eigenschappen behoren de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al jaren tot de meest populaire luidsprekers in Europa. Nu hebben we de succesvolle GLE-modellenreeks volledig herzien - zowel visueel als technisch. Wat is gebleven is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. Onze “grootste” onder de “kleintjes” is de GLE 30: deze compacte luidspreker blinkt uit met de hoogste geluidsprestaties en zeer huiskamervriendelijke afmetingen. Ons technisch volwassen luidsprekerchassis, nu met de nobele Titanium-drivers, en de nauwgezette klankafstemming van onze ingenieurs, leveren een uitstekende geluidskwaliteit - puur luisterplezier.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. De optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Allereerst willen we onze excellente titanium drivers noemen, die mee mogen in de huidige GLE-serie. Ons aluminium-mangaan tweetersysteem met 25 mm dome is goed ontworpen en beproefd, wat in de GLE 30 zorgt voor fijn opgeloste hoge tonen en een extreem gedetailleerd geluid. De ideale speelpartner is de krachtige 174 mm bas-middentonenluidspreker met een titaniummembraan, die diepe tonen met druk en precisie kan reproduceren in het optimaal gecoördineerde basreflexvolume. Het lichte maar extreem stijve membraan garandeert een gebalanceerde en neutrale weergave van de middentonen met een uitstekende detailresolutie. De woofers zijn voorzien van stevige polycarbonaat baskets, krachtige magnetische aandrijvingen en de nieuwste generatie drievoudig gevouwen wave surrounds waardoor de speakers zeer dynamisch kunnen spelen met de minste vervorming. De compacte luidspreker GLE 30 speelt tot 40.000 Hertz - dankzij zijn nauwkeurig berekende en optimaal gevormde golfgeleider met ideale geluidsuitstraling, zelfs aan de zijkant van de luidspreker.

De 2-weg compacte luidsprekers GLE 30 zijn universeel inzetbaar met harmonieuze proporties en een neutraal en modern design: vrijstaand op de bijpassende LS 660 voetjes, op een rek of op een plank. Door hun harmonieuze proporties en de aantrekkelijke behuizingsvarianten in zwart decor en wit decor zijn onze GLE 30 geschikt voor elke woonomgeving. De fronten van de GLE 30 Center zijn mat zwart of satijn wit gelakt. De zwarte stoffen hoezen die magnetisch aan de baffle zijn bevestigd, zijn een sieraad voor de huidige GLE-serie. Ze zijn royaal afgerond in de hoeken, waardoor de compacte luidsprekers een onafhankelijk, aantrekkelijk gezicht krijgen. De 36 centimeter hoge, 19 centimeter brede en 27 centimeter diepe GLE 30's wegen iets meer dan zes kilo.

De universeel toepasbare 2-weg compacte luidspreker GLE 30 kan worden uitgebreid met andere modellen uit de GLE-serie om zo een krachtig, krachtig meerkanaals homecinemasysteem te creëren. U kunt bijvoorbeeld onze GLE 90 als hoofdluidspreker gebruiken, een GLE 50-center combineren en een paar GLE 30 als surroundluidsprekers toevoegen. De subwoofer Power Sub 12, die daar perfect mee harmonieert, neemt het actieve laagfrequente gedeelte over en zorgt voor een krachtige bas in de thuistheater. Afhankelijk van je voorkeuren en eisen kun je ook je eigen persoonlijke multi-channel home cinema-droom samenstellen uit het grote GLE-portfolio en ultiem filmplezier beleven in je eigen vier muren. Verbind je speakers met onze slimme elektronica module Smart Amp 5.1 en begin in de draadloze wereld van muziekstreaming. Hij vervangt gemakkelijk een klassieke AV-receiver en biedt een onvergelijkbare verscheidenheid aan combinaties en aansluitingen - met het beste geluid en minimale afmetingen.

Algemeen
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 140 W
Type speaker Boekenplank
Audio
Frequentiebereik 30 - 40000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 19 cm
Diepte 28 cm
Gewicht 6,4 kg
Hoogte 36 cm
Kleur Wit
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 2-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 539,00
  • Merk: Canton
  • Model: 04183
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE302wegbookshelfLSwit2stCantonLuidsprekerSpeakersBoxen