GLE 20 2-weg bookshelf LS makassar (2 st) Canton Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze eigenschappen behoren de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al jaren tot de meest populaire luidsprekers in Europa. Nu hebben we de succesvolle GLE-modellenreeks volledig herzien - zowel visueel als technisch. Wat is gebleven is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. De compacte luidsprekers GLE 20 brengen de hoogste geluidsprestaties met zeer woonkamervriendelijke afmetingen. Technisch geavanceerde luidsprekerchassis en de vaardige klankafstemming zorgen voor de beste Canton-kwaliteit en garanderen langdurig luisterplezier. Nieuw en uniek in deze prijs- en grootteklasse: luidsprekerchassis van titanium voor puur luisterplezier.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. De optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Allereerst willen we onze excellente titanium drivers noemen, die mee mogen in de huidige GLE-serie. Ons aluminium-mangaan tweetersysteem met een koepel van 25 mm is goed ontworpen en bewezen, en in de GLE 20 zorgt het voor fijn opgeloste hoge tonen en een extreem gedetailleerd geluid. De ideale speelpartner is de krachtige 154 mm bas-middentonenluidspreker met een titaniummembraan, die diepe tonen met druk en precisie kan reproduceren in het optimaal gecoördineerde basreflexvolume. Het lichte maar extreem stijve membraan garandeert een gebalanceerde en neutrale weergave van de middentonen met een uitstekende detailresolutie. De woofers zijn voorzien van stevige polycarbonaat baskets, krachtige magnetische aandrijvingen en de nieuwste generatie drievoudig gevouwen wave surrounds waardoor de speakers zeer dynamisch kunnen spelen met de minste vervorming. De compacte luidspreker GLE 20 speelt tot 40.000 Hertz - dankzij zijn nauwkeurig berekende en optimaal gevormde golfgeleider met ideale geluidsuitstraling, zelfs aan de zijkant van de luidspreker.

De 2-weg compacte luidsprekers GLE 20 zijn universeel inzetbaar met harmonieuze proporties en een neutraal en modern design: vrijstaand op de bijpassende LS 660 voetjes, op een rek of op een plank. De baffles zijn zwart of wit geverfd, afhankelijk van het gekozen ontwerp. De behuizing van de compacte luidspreker is verkrijgbaar in de varianten "zwart decor", "wit decor" en "macassar decor". De zwarte, geluidneutrale stoffen hoezen houden magnetisch vast op de schotten. De 29,5 centimeter hoge, 17 centimeter brede en 26 centimeter diepe GLE 20 weegt zo'n 4,5 kilogram.

De universele 2-weg compacte luidspreker GLE 20 kan worden uitgebreid met andere modellen uit de GLE-serie om zo een krachtig, krachtig meerkanaals homecinemasysteem te creëren. U kunt bijvoorbeeld onze GLE 70 als hoofdluidspreker gebruiken, een GLE 50-center combineren en een paar GLE 20 als surroundluidsprekers toevoegen. De subwoofer Power Sub 12, die daar perfect mee harmonieert, neemt het actieve laagfrequente gedeelte over en zorgt voor een krachtige bas in de thuistheater. Afhankelijk van je voorkeuren en eisen kun je ook je eigen persoonlijke multi-channel home cinema-droom samenstellen uit het grote GLE-portfolio en ultiem filmplezier beleven in je eigen vier muren. Verbind je speakers met onze slimme elektronica module Smart Amp 5.1 en begin in de draadloze wereld van muziekstreaming. Hij vervangt gemakkelijk een klassieke AV-receiver en biedt een onvergelijkbare verscheidenheid aan combinaties en aansluitingen - met het beste geluid en minimale afmetingen.

Algemeen
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 130 W
Type speaker Boekenplank
Audio
Frequentiebereik 42 - 40.000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 17 cm
Diepte 27 cm
Gewicht 4,6 kg
Hoogte 29,5 cm
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 2-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 479,99
  • Merk: Canton
  • Model: 04181
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE202wegbookshelfLSmakassar2stCantonLuidsprekerSpeakersBoxen