GLE 15 OnWall 2-weg onwall LS zwart Canton Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze eigenschappen behoren de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al jaren tot de meest populaire luidsprekers in Europa. Nu hebben we de succesvolle GLE-modellenreeks volledig herzien - zowel visueel als technisch. Wat is gebleven is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. Onze wandluidspreker GLE 15 is bijzonder vlak en toch zeer krachtig De extreem lage inbouwdiepte van slechts 8,5 centimeter maakt onopvallende montage aan de wand mogelijk - het is geheel aan jou of je de luidspreker horizontaal of verticaal bedient. Hij is ideaal als stereo- of effectluidspreker en bij horizontale montage perfect als centerluidspreker. Dankzij het basreflexontwerp met passief membraan kan het diepe basgeluiden zuiver en nauwkeurig weergeven - zelfs zonder een externe subwoofer. Dankzij de geïntegreerde muurbeugel kan hij eenvoudig worden geïnstalleerd en levert hij in een mum van tijd het beste Canton-geluid voor je woonkamer of je thuistheater. Nieuw en uniek in deze prijs- en grootteklasse: luidsprekerchassis van titanium voor maximale precisie en puur luisterplezier.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. De optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Allereerst willen we onze excellente titanium drivers noemen, die mee mogen in de huidige GLE-serie. Ons aluminium-mangaan tweetersysteem met 25 mm dome is goed ontworpen en bewezen, wat zorgt voor fijn opgeloste hoge tonen en een extreem gedetailleerd geluid in de GLE 15. De ideale speelpartner is de krachtige 154 mm bas-middentonenluidspreker met een titaniummembraan, die wordt ondersteund door een passief membraan van identieke grootte en diepe basgeluiden zuiver en dynamisch weergeeft. Bovendien zorgt dit lichte maar extreem stijve membraan voor een gebalanceerde en neutrale weergave van de middentonen met een uitstekende detailresolutie. De woofers zijn voorzien van stevige polycarbonaat baskets, krachtige magnetische aandrijvingen en de nieuwste generatie drievoudig gevouwen wave surrounds waardoor de speakers zeer dynamisch kunnen spelen met de minste vervorming.

Dankzij de extreem geringe diepte van de behuizing en de harmonieuze verhoudingen kunnen de neutraal en modern vormgegeven 2-weg wandluidsprekers GLE 15 effectief worden gebruikt als center- of stereoluidsprekers zonder de woonruimte te domineren. De behuizing van de platte luidspreker is verkrijgbaar in de varianten "zwart decor" of "wit decor" - afhankelijk van de geselecteerde versie is het schot zwart of wit geverfd. Geluidsneutrale stoffen hoezen houden magnetisch vast op de schotten en verbergen desgewenst het zicht op de fijne Canton-technologie. De GLE 15 zijn slechts 8,5 centimeter diep, met een breedte van 52 centimeter en een hoogte van 17 centimeter.

De universeel toepasbare 2-weg wandluidspreker GLE 15 kan worden uitgebreid met andere modellen uit de GLE-serie om zo een krachtig, krachtig meerkanaals home cinema-systeem te creëren. U kunt bijvoorbeeld onze GLE 70 als hoofdluidspreker gebruiken, een GLE 15 center combineren en een paar GLE 10 als surroundluidsprekers toevoegen. De subwoofer Power Sub 12, die daar perfect mee harmonieert, neemt het actieve laagfrequente gedeelte over en zorgt voor een krachtige bas in de thuistheater. Afhankelijk van je voorkeuren en eisen kun je ook je eigen persoonlijke multi-channel home cinema-droom samenstellen uit het grote GLE-portfolio en ultiem filmplezier beleven in je eigen vier muren. Verbind je speakers met onze slimme elektronica module Smart Amp 5.1 en begin in de draadloze wereld van muziekstreaming. Hij vervangt gemakkelijk een klassieke AV-receiver en biedt een onvergelijkbare verscheidenheid aan combinaties en aansluitingen - met het beste geluid en minimale afmetingen.

Algemeen
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 110 W
Type speaker Opbouw
Audio
Frequentiebereik 43 - 40000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 17 cm
Diepte 8,5 cm
Gewicht 3,6 kg
Hoogte 52 cm
Kleur Zwart
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 2-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 329,99
  • Merk: Canton
  • Model: 04177
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE15OnWall2wegonwallLSzwartCantonLuidsprekerSpeakersBoxen