GLE 90 3-weg floorstand LS wit Canton Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De luidsprekers van de GLE-serie zijn technisch overtuigend en visueel aantrekkelijk: dankzij deze eigenschappen behoren de aantrekkelijke en veelzijdige GLE-modellen al jaren tot de meest populaire luidsprekers in Europa. Nu hebben we de succesvolle GLE-modellenreeks volledig herzien - zowel visueel als technisch. Wat is gebleven is de sterke prijs-prestatieverhouding en natuurlijk het overtuigend goede Canton-geluid. De nieuwe GLE-serie wordt geleid door het vlaggenschip GLE 90, een krachtige en dynamische vloerstaande luidspreker in 3-weg ontwerp die niet alleen weegt met zijn uitstekende klankeigenschappen, maar ook scoort bij zijn luisteraars met een aantrekkelijk, harmonieus ontwerp. De beste technologie neemt zijn plaats in op het slanke schot en creëert het unieke Canton-geluid - onlangs met onze uitstekende drivers van titanium, die in de huidige GLE-serie mogen worden opgenomen.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. Onze optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Precieze, krachtige bas is het domein van de twee 192 mm woofers, die een fenomenale diepte leveren in de volumineuze basreflexbehuizing. In plaats van de eerdere drivers met aluminium conussen, worden nu basspecialisten met zeer stabiele conussen van titanium gebruikt: deze kunnen snelle muziekimpulsen nog nauwkeuriger volgen. We gebruiken ook titanium chassis in de huidige GLE-serie in het akoestisch zo immens belangrijke middenbereik. Dankzij de grote 174 mm midrange-luidspreker klinkt de GLE 90 ongelooflijk wendbaar en schittert met de beste dynamiek, uitstekende resolutie en onovertroffen balans. Als ideale speelpartner gebruiken we onze volwassen en beproefde aluminium-mangaan tweetersystemen met 25 mm dome, die zijn uitgerust met uitgebreide golfgeleiders voor een ideale geluidsuitstraling en koppeling en dankzij geoptimaliseerde crossovers weergave tot 40.000 Hertz mogelijk maken. . De uitstekende technische uitrusting van de huidige GLE-generatie wordt nog eens extra onderstreept door het luidsprekerchassis met stevige manden van polycarbonaat, krachtige magnetische aandrijvingen en drievoudig gevouwen golfranden.

De 3-wegluidsprekers GLE 90 zijn zowel modern als neutraal van ontwerp en kunnen dankzij hun harmonieuze proporties in elke woonomgeving worden geïntegreerd. Ze zijn verkrijgbaar in de aantrekkelijke varianten "Black Decor", "White Decor" en "Macassar Decor" - de baffles van de basreflex-vloerstaande luidsprekers zijn matzwart of satijnwit geverfd. De zwarte stoffen hoezen die magnetisch aan de baffles zijn bevestigd, zijn een sieraad voor de huidige GLE-serie. Ze zijn royaal afgerond aan de hoeken, waardoor de vloerstaande luidsprekers een onafhankelijk, aantrekkelijk gezicht krijgen. De goed geproportioneerde GLE 90 vloerstaande luidsprekers zijn 105 centimeter hoog, slechts 21 centimeter breed en 30 centimeter diep. Vier in de onderkant van de behuizing geïntegreerde apparaatvoetjes zorgen ervoor dat hij stevig op de vloer staat.

 

Algemeen
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 320 W
Type speaker Center
Audio
Frequentiebereik 20 - 40.000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 21 cm
Diepte 31 cm
Gewicht 19,6 kg
Hoogte 106 cm
Kleur Wit
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 3-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 549,00
  • Merk: Canton
  • Model: 04192
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE903wegfloorstandLSwitCantonLuidsprekerSpeakersBoxen