GLE 90 AR 3-weg Atmos floorstand LS wit Canton Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

Ons nieuwste lid van de grote GLE-familie is een echt meesterwerk en uniek qua design: de GLE 90 AR bestaat uit de krachtige 3-weg vloerstaande luidspreker GLE 90, die we hebben uitgebreid met een 2-weg systeem dat bij uitstek geschikt is voor de klank . Het resultaat: een elegante en krachtige alleskunner waarmee u stereomuziek en Dolby Atmos-filmcontent kunt afspelen met slechts één paar luidsprekers - ingenieus eenvoudig en gewoon geniaal! De installatie en inbedrijfstelling van de GLE 90 AR is heerlijk ongecompliceerd. Aangesloten op een meerkanaalsversterker, bijvoorbeeld op onze Smart Amp 5.1, vult de GLE 90 AR je leefruimte in een mum van tijd met uitgebreid Dolby Atmos-geluid.

De Dolby Atmos vloerstaande luidsprekers GLE 90 AR kunnen met harmonieuze proporties en een neutraal en modern design in elke woonomgeving worden geïntegreerd. Ze zijn verkrijgbaar in de varianten "zwart decor" en "wit decor" en in bijpassende kleur baffles met hoogwaardige lak. Met zwarte stoffen hoezen voor de baffles kan de 117 centimeter hoge, 21 centimeter brede en 31 centimeter diepe GLE 90 AR discreet worden bediend. De 22 kilogram Dolby Atmos Enabled vloerstaande luidsprekers staan ??stevig op de vloer met vier voetjes geïntegreerd in de bodem van de behuizing.

Streven naar het beste geluid betekent hard werken en het gebruik van de nieuwste technieken. Onze optisch en technisch herziene GLE-luidsprekers profiteren van de vooruitgang die we voortdurend boeken bij de ontwikkeling van luidsprekers. Precieze, krachtige bas is het domein van de twee 192 mm woofers, die een fenomenale diepte leveren in de volumineuze basreflexbehuizing. In plaats van de eerdere drivers met aluminium conussen, worden nu basspecialisten met zeer stabiele conussen van titanium gebruikt: deze kunnen snelle muziekimpulsen nog nauwkeuriger volgen. We gebruiken ook titanium chassis van de hoogste kwaliteit in het akoestisch zo immens belangrijke middenbereik en opgaande chassis. Dankzij de grote 174 mm midrange driver klinkt de GLE 90 AR ongelooflijk wendbaar en schittert met de beste dynamiek, uitstekende resolutie en onovertroffen balans. Als ideale speelpartner gebruiken we onze volwassen en beproefde aluminium-mangaan tweetersystemen met 25 mm dome, die zijn uitgerust met uitgebreide golfgeleiders voor een ideale geluidsuitstraling en koppeling en dankzij geoptimaliseerde crossovers weergave tot 40.000 Hertz mogelijk maken. . De uitstekende technische uitrusting van de huidige GLE-generatie wordt nog eens extra onderstreept door het luidsprekerchassis met stevige manden van polycarbonaat, krachtige magnetische aandrijvingen en drievoudig gevouwen golfranden.

Algemeen
Type speaker Center
Audio
Frequentiebereik 20 - 40.000 Hz
Fysieke kenmerken
Breedte 21 cm
Diepte 30 cm
Gewicht 22 kg
Hoogte 117 cm
Kleur Wit
Luidsprekeropbouw
Luidsprekerfilters 3-weg
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 849,00
  • Merk: Canton
  • Model: 04205
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GLE90AR3wegAtmosfloorstandLSwitCantonLuidsprekerSpeakersBoxen