OMNI-6T Sonance Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De Sonance OMNI-6T is een omnidirectionele 70V/100V/8 Ohm luidspreker, ontworpen om 360 graden dekking te leveren in toepassingen zoals resorttuinen, hotelzwembaden, themaparken, openluchtwinkelcentra en open residentiële buitenruimtes.

De OMNI-6T is ontworpen met een getextureerde bruine afwerking in een kleine vormfactor om discreet op te gaan in het omringende landschap. De robuuste constructie en IP66-waterdichtheidsclassificatie bereidt OMNI voor op vrijwel elk buitenterrein. 

De OMNI-6T bereikt een indrukwekkende natuurgetrouwheid en output van zijn 4 1,25" breedband, direct-firing drivers die niet afhankelijk zijn van reflectie. De 6,5" up-firing high-excursion woofer helpt de luidspreker om prestaties over het volledige bereik te leveren. Met een 80W 70V Sonance Laminated Core Transformer voor flexibele systeemconfiguratie en output, heeft de OMNI-6T wat nodig is om heldere, natuurlijke muziek te leveren in elke richting voor looppaden, binnenplaatsen, tuinen en daarbuiten, in residentiële of commerciële ruimtes.

De OMNI-6T kan gedeeltelijk in de grond worden geïnstalleerd of stevig op verharde oppervlakken worden gemonteerd met behulp van de veilige bevestigingspunten. De Sonance Laminated Core Transformer Tap is handig gepositioneerd voor eenvoudige aanpassing na installatie.

Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 120 W
Type speaker Buiten
Fysieke kenmerken
Beschermingsklasse (IP) 66
Gewicht 6,62 kg
Kleur Bruin
Gebruiksgemak
Waterbestendig Ja
Luidsprekeropbouw
Ingebouwde woofer Ja
Luidsprekerfilters 2-weg
Luidsprekerprestaties
Gevoeligheid 88 dB
Impedantie 8 ohm

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 549,99
  • Merk: Sonance
  • Model: OMNI-6T
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: OMNI6TSonanceLuidsprekerSpeakersBoxen