MODEL 30 Geïntegreerde stereo versterker Zwart Marantz Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Geniet van het muzikaalste geluid met deze meesterlijk afgestelde geïntegreerde versterker. De speciaal ontworpen HDAM levert uitzonderlijke details en indrukwekkende muzikaliteit voor iedere muziekstijl.

Voorzien van een geheel discrete, tweefasenontwerp voor minimale interferentie en de unieke HDAM-technologie van Marantz voor signaalzuiverheid. Het eindresultaat is een ongekende geluidskwaliteit.

Een hoogstandje op het gebied van audio-architectuur

Met Passie Getuned

Urenlange soundmaster tuning verzekert het detail en de muzikaliteit die Marantz kenmerkt.

Tijdloos Ontworpen

U ziet en voelt de bouwkwaliteit en hoort het iedere keer weer. Ongeacht uw muzikale voorkeur: alles klinkt beter met de MODEL 30.

Volledig Discreet En Zeer Gedetailleerd

De HDAM-SA3-technologie van Marantz bestaat uit tientallen onafhanelijke onderdelen, allemaal handmatig geselecteerd voor een puur en gedetailleerd Marantz-geluid.

Ongekende Gevoeligheid

Ontworpen om de gevoeligheid en het gevoel van een vintage analoge versterker te reproduceren, zoals de ervaring van het volume aanpassen.

Ongekende geluidsafstemming

De MODEL 30 bouwt voort op de alom bekende, uitzonderlijke versterkers van Marantz. Getuned door de Sound Master van Marantz die bij het ontwerpen van de versterker gebruik maakte van zijn passie, ervaring en uitzonderlijke gehoor.

Het muzikaalste, nauwkeurigste en gedetailleerdste geluid

De MODEL 30 is uitgerust met zijn eigen discrete printplaat, de Hyper-Dynamic Amplifier Module (HDAM).

Marantz Musical Premium Phono EQ

De Phono EQ-trap in de MODEL 30 is ontworpen om een optimale geluidskwaliteit te leveren door het signaalpad te vereenvoudigen. Dit is cruciaal gezien de delicate aard van phono-signalen. Hij kan worden gebruikt met zowel 'Moving Magnet' als 'Moving Coil' cartridges met lage output, dankzij een ingebouwde MC Head versterker

MC / MM phono-ingang impedantieselectie

Om de geluidsprestaties te optimaliseren bij het gebruik van een moving coil (MC) of magnetic moving (MM) cartridge en om zoveel mogelijk in te spelen op alle configuraties, kunt u op de MODEL 30 de ingangsimpedantie selecteren.

Duurzaam ontwerp

Net als zijn wederhelft, de SACD 30n netwerk-cd-speler, voldoet de MODEL 30 geïntegreerde versterker aan de hoogste standaarden

Meer dan 65 jaar audiofiel erfgoed

Marantz, opgericht in 1953, heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van het ontwerpen van audiocomponenten die wereldwijd warm worden onthaald door muziekliefhebbers en kritische luisteraars.

Bediening
Afstandsbediening Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 130 W
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,2 W
Fysieke kenmerken
Breedte 443 mm
Diepte 431 mm
Gewicht 14,8 kg
Hoogte 130 mm
Kleur Zwart

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 3.250,00
  • Merk: Marantz
  • Model: MODEL30/N1B
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: MODEL30GeintegreerdestereoversterkerZwartMarantzVersterker