SGH4HCX48E Bosch Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Eenvoudig inruimen van uw vaat en de optie voor extra drogen van de vaat met slechts één druk op de knop, ook voor keukens met lage plinthoogtes of inbouw op hoogte.

  •  Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.

  • Flex-korven: een flexibele en praktische oplossing voor eenvoudig inruimen van je vaatwasser.

  • SuperSilencePlus: ongekend stil met 44dB.

  •  Status Light: verlichting in de smalle tussenruimte aan de zijkant van vaatwasser laat je zien of je vaatwasser nog actief is.

  •  AquaStop: Bosch garantie voor een 100% gegarandeerde bescherming tegen waterschade gedurende de levensduur van het apparaat.

Geniet van perfecte resultaten.SGH4HCX48E

Plastic vaat hoef je niet langer met de hand na te drogen. Daarvoor zorgt het ExtraDry programma op je vaatwasser. Met een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Bedenk hoe handig dit kan zijn voor babyflessen of kinderservies.

Flex-korven

Flex-korven: een flexibele en praktische oplossing voor eenvoudig inruimen van je vaatwasser.SGH4HCX48E

Plaats voor bestek en klein kookgerei in de Vario-bestekladeSGH4HCX48E

De uittrekbare Vario-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser. De bestekkorf in de onderkorf kan worden vervangen door de Vario-besteklade, die ruimte biedt voor maximaal 14 bestekken bij vaatwassers van 60 cm en 10 bestekken bij vaatwassers van 45 cm.

SuperSilencePlus 44dB

Met SuperSilencePlus draai je een ongekend stil programma voor je vaatwasser. Wanneer je deze feature activeert, houdt je vaatwasser een volumeniveau aan van 44dB.SGH4HCX48E

De status van je vaatwasser meteen zichtbaar

Twijfel je of je vaatwasser al klaar is en uitgeladen kan worden? Met het handige Status Light zie je meteen of hij nog bezig is. Dankzij het heldere witte ledlampje in de linkerbovenhoek van de vaatwasser weet je in één oogopslag of je de vaatwasserdeur kan openen of dat je beter nog even kunt wachten.

De wasmachine die zichzelf beschermt tegen waterschade.SGH4HCX48E

Wij bij Bosch geven om je wasgoed en ook om je veiligheid thuis. Het AquaStop systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een mechanisch ventiel in de toevoerslang en een visueel display. In het geval van een lek wordt dit waargenomen in het dubbele gedeelte van de slag waarna de watertoevoer automatisch wordt uitgeschakeld. AquaStop beschermt je tegen waterschade in geval van een lekkende wasmachine.SGH4HCX48E

ActiveWater-technologie: minder water, minder energie, meer resultaat.SGH4HCX48E

Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam, stil en efficiënt.SGH4HCX48E

Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.SGH4HCX48E

Onze kwaliteitsgarantie: 10 jaar garantie tegen corrosie van de vaatwasserkuip.

We hebben speciale oppervlaktebehandelingen en productieprocessen ontwikkeld die nauwkeurig zijn afgestemd op de materialen die worden gebruikt aan de binnenkant van onze vaatwassers. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven tegen corrosie van de vaatwasserkuip. Om deze garantie te activeren, moet u zich binnen de 8 weken na levering registreren op www.bosch-home.be/nl/extra

De DoseerAssistent garandeert een optimaal resultaat door het vaatwastablet effectief te laten oplossen.

De DoseerAssistent staat garant voor optimale reinigingsresultaten en een stiller vaatwasproces. Het vaatwasmiddel valt uit het zeepbakje in een speciaal bakje aan de bovenkorf, waar het compleet oplost.SGH4HCX48E

AutomaticPrograms zorgen voor perfecte reiniging met minimaal verbruik van water en energie.SGH4HCX48E

In vaatwassers die zijn uitgerust met AutomaticPrograms wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit.

VarioScharnier: dé inbouwoplossing om volledig geïntegreerde vaatwassers perfect te laten aansluiten op de laatste keukentrends.SGH4HCX48E

Voorheen bleef er bij het inbouwen van een volledig geïntegreerde vaatwasser altijd een grote ruimte tussen de fronten van de kastjes. Dat is nu verleden tijd. Dankzij het VarioScharnier. Het volledig geïntegreerde front wordt bij het openen van het apparaat iets omhoog getild. Zo ontstaat een mooi gestroomlijnd geheel met kleine, gelijkmatige ruimtes tussen de fronten.

SGH4HCX48E

Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Volledig integreerbaar
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 4:55
Energieklasse D
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 85 kWh
Geluidsniveau 44 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9,5
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 2400 W
Breedte 59,8 cm
Diepte 55 cm
Hoogte 81,5 cm
Programma's
Aantal afwasprogramma's 6
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

D
  • € 1.079,00
  • Adviesprijs € 1.079,99
  • Merk: Bosch
  • Model: SGH4HCX48E
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SGH4HCX48EBoschVaatwasser inbouwVaatwasmachines inbouwInbouwvaatwassers