GML844PZAE LG Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Snellere koeling voor producten in de deur

De luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast helpen de temperatuur op peil houden. Zo blijft jouw eten langer vers.

Verras je zintuigen met NatureFRESH™

Geniet van vers voedsel en verse producten. Verras je zintuigen voor een leuke eet ervaring.

Fris tot de laatste druppel op de waterafvoer

Waterafvoer blijft fris met UV self care eens per uur door ingebouwde UV-LED.

*Het effect van UVnano (functienaam: Self Care) is beoordeeld door laboratoriumtests door TUV in 2020 met behulp van interne testmethoden voor het meten van de vermindering van E. coli, S. aureus en P. aeruginosa in gedestilleerd watermonsters na blootstelling aan de UV-LED van het product gedurende 10 minuten per uur, na in totaal 24 uur bij normaal huishoudelijk gebruik. ; De werkelijke resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het gebruik. Het product behandelt of geneest geen gezondheidsgerelateerde aandoeningen en garandeert niet dat water dat door het product wordt gefilterd, vrij zal zijn van verontreinigingen zoals microbiologische deeltjes die de gezondheid van gebruikers aantasten.
*UVnano is een samenstelling van de woorden UV (ultraviolet) en nanometer (lengte-eenheid).

Houd voedsel langer vers

De Inverter Linear Compressor van LG helpt het uiterlijk en de smaak van verse producten langer te behouden door temperatuurschommelingen te verminderen.

Smalle breedte voor een slim-fit

Plaats je Amerikaanse koelkast zonder je keuken te verbouwen. Deze nieuwe 835 mm brede koelkast is ontworpen voor nissen met een breedte van 850 mm. Geef je keuken die prachtige premium look met het mat zwarte design en geniet van alle voordelen van een grote koelkast.

Minder vieze geurtjes met Pure-N-Fresh

Minimaliseer de geurtjes in de koelkast met dit unieke luchtfiltersysteem. Een ventilator blaast actief lucht door het koolstoffilter en voert deze lucht terug in de koelkast.

10 jaar garantie op Linear Compressor

Met minder trillingen, minder bewegende delen en minder geluid dan een conventioneel LG-compressorsysteem, is de LG Inverter linear Compressor stiller en duurzamer. 10 jaar LG-onderdelengarantie - aangezien de Inverter linear Compressor het hart van je koelkast is, geven wij 10 jaar onderdelengarantie op de compressor*.

Ultiem comfort voor je keuken

Deze moderne Amerikaanse koelkast is een genot voor keukenfans met opbergmogelijkheden zoals het Extra Space-compartiment voor je kleine of losse items, een intrekbaar plateau voor je grotere items en het SpacePlus™ Ice System dat in de koelkastdeur is ingebouwd zodat je het hele bovenste plateau kunt gebruiken.

Intrekbaar plateau voor hoge items

Je kunt het plateau aanpassen door deze terug te schuiven wanneer je hoge en omvangrijke flessen of potten opbergt.

De Slim Indoor Icemaker creëert ruimte

Ons innovatieve ijsmakersysteem is in de deur gebouwd om je een grote open kastruimte te geven en toch ruimte te laten voor opslag op de deur.

Regel je koelkastinstellingen op afstand

Met een compatibele smartphone en de SmartThinQ™ app van LG kun je de koelkastinstelling op afstand regelen zodat je koelkast klaar is voor de grote boodschappen*

*De kleuren van het product in deze afbeelding kunnen afwijken van de daadwerkelijke koelkast. Kijk voor de juiste kleur altijd naar de product afbeeldingen bovenaan de pagina.
*Compatibele smartphone met Android 4.1.2 (JellyBean) of later of iOS 8 of later vereist voor de LG SmartThinQ™-app. Telefoon en Home Wi-Fi-dataverbindingen vereist.

Algemeen
Totale netto inhoud 506 Liter
Type koelkast Vierdeurskoelkast
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 40 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 314 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesvakken 4
Breedte 835 mm
Diepte 734 mm
Extern display Ja
Hoogte 1787 mm
Ingebouwde LED verlichting Ja
Kleur Grijs
Klimaatklasse T (16-43°C)
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Uitrusting
Ijsblokjesmaker Ja
Waterdispenser Ja
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 10 uur
Invriescapaciteit 6.5 kg/24u
Super invriezen Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

E
  • € 1.809,00
  • Adviesprijs € 2.649,00
  • Merk: LG
  • Model: GML844PZAE
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GML844PZAELGKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten