GSX960MCCE LG Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Twee keer kloppen en Easy Access

De ontwikkeling van Door-in-Door™ blijft doorgaan: nu is er de InstaView™ Door-in-Door™. Klop nu gewoon twee keer op het glas om de inhoud van de koelkast binnenin te verlichten en om gemakkelijk te zien wat er in de koelkast staat met LG's InstaView™ Door-in-Door™.

InstaView™ Door-in-Door™

Met slechts twee keer kloppen op het spiegelglaspaneel kijk je in de koelkast in het quick & easy-compartiment zonder de deur te openen. Dit voorkomt het verlies van koude lucht en houdt je producten langer vers.

SpacePlus™ Ice System

Ons innovatieve ijs systeem is met een smal design in de deur gebouwd om zoveel mogelijk ruimte in de vriezer te behouden.

Water- & ijsdispenser

Deze koelkast is voorzien van een water- & ijsdispenser zodat je altijd koud water en ijs tot je beschikking hebt.

Wijnrek

Het gebruiksvriendelijk ontworpen wijnrek kan tot 4 flessen mousserende wijn in een optimale temperatuur opslaan.

Handige opberglade

Deze lade biedt optimale ruimte voor het opslaan van kleinere producten op de juiste temperatuur, zoals delicatessen en kaas.

Controleer je koelkast waar je ook bent

Bedien de belangrijkste functies door de SmartThinQ™ -app op je smartphone te gebruiken en belangrijke meldingen waar ook te ontvangen.

Houd voedsel langere tijd vers

Houd voedsel vers in LG LINEARCooling™ (Constant Temperature Control). LINEAR Cooling™ maakt temperatuurschommelingen binnen ±0,5? mogelijk en zorgt voor langere versheid dan bij een conventioneel koelsysteem.

24 uur gelijke koeling

Nauwkeurige temperatuurcontrole

*Gebaseerd op UL-testresultaten met behulp van de interne testmethode van LG voor het meten van de gemiddelde piek- tot piektemperatuurschommeling in het koelvak tussen LGE-modellen Bodemvriezer GBB72NSDFN (± 0,5 ?), Franse deur GF-L570PL (± 0,5 ?), Side by Side J811NS35 (± 0,5 ?), Bovenvriezer B607S (± 0,5 ?) en Bovenvriezer B606S (± 1,0 ?).
*Geen belasting en normale temperatuurinstelling. Het resultaat kan variëren bij werkelijk gebruik.

Sneller en gelijkmatiger koelen

LG DoorCooling?™ maakt de binnentemperatuur gelijkmatiger en koeler dan conventionele systemen. Het systeem verkleint de temperatuursverschillen tussen het binnenste gedeelte en de deurzijde aanzienlijk.

Pure N Fresh

Minimaliseer koelkastgeuren met een krachtig luchtzuiveringssysteem.

FRESHBalancer™

LG's unieke FRESHBalancer™ houdt de luchtvochtigheid geoptimaliseerd door het afsluiten van het groentecompartiment waardoor groente en fruit langer vers blijven.

Moist Balance Crisper™

Moist Balance Crisper™ is een innovatief dekselsysteem met roosterpatroon die het vocht op het optimale niveau houdt. Dit houdt uw fruit vers en groenten langer knapperig.

Efficiënte energiebesparing

Dankzij LG's toonaangevende Inverter Linear Compressor is het rendement verzekerd door minder componenten te gebruiken dan bij conventionele compressoren. De Inverter linear Compressor heeft minder wrijvingspunten, waardoor er minder geluid wordt geproduceerd.

Slank exterieurontwerp

Uitstekende technologie moet er ook in de keuken goed uitzien. Daarom besteedt LG evenveel aandacht aan designontwikkelingen, zelfs voor details als handgreep en display.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.799,00
  • Merk: LG
  • Model: GSX960MCCE
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GSX960MCCELGKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten