SE61HX08VE Siemens Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Vaatwasser iQ100 Vol. integ. - 60 x 81,5 - 87,5 cm Warmtewisselaar, 46 dB, timer, vario-korven, lade, infoLight, polinox E

Vario-besteklade

De Vario-besteklade biedt een extra laadruimte. Dankzij het speciale ontwerp is er niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor pollepels, slabestek en klein serviesgoed zoals espressokopjes. En in de onderste korf is geen bestekmand meer nodig zodat daar nu ruimte is voor vaatwerk van 14 personen.

Met rackMatic stelt u de bovenkorf eenvoudig in op een van de drie hoogtes.

Door de hendel van de bovenste korf in te drukken, kunt u deze gemakkelijk op drie niveaus verstellen. Hierdoor gaat het inruimen en leeghalen eenvoudiger, vooral in het geval van grote pannen of pannen.

Levenslange garantie tegen externe waterschade: aquaStop®.

Het aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van het toestel.

Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor.

Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten. Bij alle programma's mooi stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij zeer duurzaam is.

Ontsluit de volle kracht van het vaatwasmiddel: de Doseerassistent.

De vaatwastabletten vallen dankzij de Doseerassistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het toestel verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.

 

Verken de wereld en de mogelijkheden van de Siemens-technologie. Een selectie basistoestellen maar wel met de Siemens-stijl en -kwaliteit en met aantrekkelijke, geïntegreerde functies.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 789,99
  • Merk: Siemens
  • Model: SE61HX08VE
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SE61HX08VEiQ100SiemensVaatwasser inbouwVaatwasmachines inbouwInbouwvaatwassers